Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 5/11 від 2011-04-21

Про інженерно-геодезичне забезпечення території м. Миколаєва


З метою виконання вимог державних будівельних норм України: п. 4.4;4.5 ДБН Б.1-1-93 “Порядок створення і ведення містобудівних кадастрів населених пунктів”, п. 2.1 ДБН А.2.2-3-2004 “Склад, порядок розроблення, погодження та затвердження проектної документації для будівництва”, враховуючи, що на даний час орієнтовно 30% від загальної площі м. Миколаєва охоплено геодезичним зніманням масштабом 1: 500, для організації поетапного оновлення плану міста вищезазначеного масштабу, згідно зі ст. 21 Закону України “Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність”, ст. 16 Закону України “Про трубопровідний транспорт”, керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Управлінню земельних ресурсів (Морозу), управлінню містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради (Бондарю) при виконанні інвентаризації існуючих земельних ділянок та при відведенні нових вимагати від замовників в обов’язковому порядку виконання корегування геодезичного знімання, за необхідності виконання нового знімання земельних ділянок в масштабі 1:500 з нанесенням на планові матеріали міста.
2. Всім проектним інститутам, установам, організаціям і приватним підприємцям, які виконують проектні роботи, не використовувати матеріали геодезичних знімань масштабу 1:500, невідкоригованих за станом на 1 січня року початку проектування та без нанесення їх на планові матеріали міста, а також не виконувати геодезичні знімання в умовній системі.
3. Управлінню містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради (Бондарю) розгляд і погодження проектів об’єктів містобудування на всіх стадіях проектування виконувати тільки за наявності відкоригованих геодезичних знімань проектних територій.
4. Виконавчим органам міської ради виконувати погодження актів готовності об’єктів до експлуатації за наявності виконавчої зйомки збудованих будівель і споруд з обов’язковим нанесенням її на планові матеріали міста.
5. Службам інженерного забезпечення міста:
- ВАТ “Миколаївгаз” ( Наумцю);
- філії ВАТ ЕК “Миколаївобленерго” міста Миколаєва (Щербакову);
- ЦТП Миколаївської філії ВАТ “Укртелеком” (Козяйчевій);
- ВАТ “Миколаївська теплоелектроцентраль” (Головку) –
рекомендувати не виконувати підключення і приймання на баланс збудованих інженерних мереж без виконання геодезичних знімань, затверджених управлінням містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради.
6. Комунальним підприємствам, що експлуатують інженерні мережі:
- МКП “Миколаївводоканал” (Тельпісу);
- ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” (Березницькому);
- КП “Експлуатаційно-лінійне управління автодоріг” (Положенку) –
заборонити виконувати підключення і приймання на баланс збудованих інженерних мереж без виконання геодезичних знімань, затверджених управлінням містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради.
7. Управлінню містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради (Бондарю), здійснюючи перевірку розміщення об’єктів містобудування керуватися виконавчою, зйомкою, нанесеною на планові матеріали міста, яка представляється суб'єктом господарювання.
8. Фінансове забезпечення робіт по корегуванню існуючих або виконанню нових знімань території міської комунальної власності (проїзди, парки, сквери тощо), а також інших, необхідних для міста, об’єктів здійснювати згідно з діючим бюджетним законодавством. Черговість, межі знімань і виконавця робіт по освоєнню виділених коштів доручити визначати управлінню містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради, виходячи з конкретної ситуації на момент їх проведення.
9. Рішення виконкому Миколаївської міської ради від 23.01.1998 № 50 “Про інженерно-геодезичне забезпечення території м. Миколаєва” визнати таким, що втратило чинність.
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), заступника міського голови Гуллєра В.І.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: