Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 5/30 від 2011-04-21

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним особам, громадянам та внесення змін до рішень міської ради по Центральному району м. Миколаєва (П.25 Р.1 ІНШ.РЕД. №8/25 ВІД 25.08.11) (П. 29 ІНШ. РЕД. № 6/18 ВІД 09.06.11) (П.28 ІНШ. РЕД. №39/40 ВІД 25.04.14)


П.25 Р.1 ІНШ.РЕД.
П. 29 ІНШ. РЕД.
П.28 ІНШ. РЕД.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
 
Пункт 1 “1. Громадянці Олійник Ользі Іванівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 80 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду строком на 15 років для обслуговування нежитлової будівлі майстерні по ремонту музичних інструментів по                 вул. Потьомкінській, 52.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.05.10, протокол №68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 13.10.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією міського голови  Чайки В.Д.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.12.10, протокол №2 , на якому рекомендовано перенести розгляд зазначеного  питання.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.12.10, протокол №3, на якому рекомендовано перенести розгляд зазначеного  питання.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 30.12.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.01.11, протокол № 5, на якому рекомендовано перенести зазначене питання.
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 27.01.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.02.11, протокол № 10, на якому рекомендовано  перенести зазначене питання .
Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради 10.03.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради. ” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
 
Пункт 2 “2. Миколаївській єврейській релігійній громаді для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1500 кв. м, у тому числі земельної ділянки орієнтовною площею 510 кв.м під забудову, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду на 2 роки для реконструкції синагоги та прибудови будинку культурно- релігійного центру з житловими приміщеннями по вул. К.Лібкнехта ріг вул. Спаської.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.02.11 , протокол №10, на якому рекомендовано погодити зазначене питання.
Пункт 2 на пленарному засіданні міської ради 10.03.11 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради. ” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
 
3. Громадянам Калиниченку Олександру Петровичу, Калиниченко Лілії Дмитрівні, Калиниченко Анні Олександрівні та Турченко Юлії Олександрівні для виготовлення проекту відведення земельної ділянки щодо надання у спільну сумісну власність земельної ділянки орієнтовною площею 170 кв.м (під житловим будинком), за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування жилого будинку по вул. Артилерійській, 5/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт  3  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.03.11, протокол №12, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
 
4. Громадянину Возному Миколі Миколайовичу для виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1107 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, 107 кв.м для передачі в оренду), для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Калиновій, 12.
Земельна ділянка надана у власність рішенням виконкому Матвіївської селищної ради від 28.01.1994  № 74.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 4  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.03.11, протокол №12, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
 
5. Громадянці Корніловій Анаіді Соградівні для виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 860 кв.м, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Сріблястій, 35-а.
Земельна ділянка надана рішенням  виконкому Матвіївської селищної ради від 28.07.1989  № 101.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 5  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.03.11, протокол №12, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
 
6. Громадянці Сабодіній Галині Миколаївні для виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 187 кв.м щодо передачі її в оренду терміном на 2 роки, для визнання права власності  на житловий будинок по вул.2 Набережній, 247.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 6  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.03.11, протокол №12, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
7. Громадянину Ігошину Володимиру Кириловичу, учаснику війни, для виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 36 кв.м щодо передачі її в оренду терміном на 3 роки, для визнання права власності та обслуговування існуючого  індивідуального  гаража по вул. Суворова, 1-а. 
Рішеням виконкому Миколаївської міської ради від 21.02.1966 №286 надано дозвіл на будівництво гаража за адресою: вул.Суворова, 1-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 7  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.03.11, протокол №12, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 7 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
8 . Громадянину Пітерцеву Андрію Олександровичу для виготовлення проекту відведення земельної ділянки, наданої в оренду рішенням міської ради від 28.09.01 №34/11, орієнтовною площею 290 кв.м щодо передачі її у власність, для будівництва та обслуговування  житлового будинку по вул. Флотській, 41-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 8  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.03.11, протокол №12, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 8 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
 
9. Громадянину Зворигіну Анатолію Вікторовичу для виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м щодо передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Окружній, 50.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 9  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.11, протокол №13, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 9 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
10. Громадянину Орлову Миколі Сергійовичу для виготовлення проекту відведення земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1150 кв.м (1000 кв.м для надання у власність, 150 кв.м для передачі в оренду), для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Урицького,39.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 10  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.11, протокол №13, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
 
(Пункт 10 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
11. Громадянам Мірошніковій Ларисі Леонідівні та Мірошніковій Маргариті Геннадіївні для виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною загальною площею 160 кв.м, у тому числі земельної ділянки площею 142 кв.м - для надання у власність та земельної ділянки за лінією забудови (орієнтовною площею 18 кв.м) - для передачі в оренду терміном на 10 років, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Московській, 12-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 11 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.11, протокол №13, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
12. Громадянину Холодкову Олександру Олександровичу для виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 960 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Грушевського, 14.
Земельна ділянка надана рішенням виконкому Матвіївської селищної ради від 24.04.1992 №247 в довічне успадковане володіння.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 12 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.11, протокол №13, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
 
(Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
13. Громадянці Єсипенко Вірі Миколаївні для виготовлення проекту відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 960 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Фурманова, 24.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 13  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.11, протокол №13, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
 
14. Громадянці Бано Валентині Іванівні для виготовлення проекту відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Річковій, 21-а.
Земельна ділянка відведена рішенням виконкому Тернівської селищної ради від 23.03.1994   №29.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 14 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.11, протокол №13, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
15 . Громадянці Пипкіній Людмилі Сергіївні дозвіл для виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 240 кв.м, із домоволодіння №286 по пр. Леніна, та передачі її у власність, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по    пр. Леніна, 286/1.
 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт  15  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.11, протокол №12, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
 
16. Громадянці Квасильчук Ользі Володимирівні для виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м щодо передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Калиновій, 14.
Земельна ділянка надана рішенням виконкому Матвіївської селищної ради від 24.04.1992 №284 в довічне успадковане володіння.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 16 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
17. Громадянці Килівник Катерині Михайлівні на виготовлення проекту відведення земельної ділянки орієнтовною площею 80 кв.м, прилеглої до домоволодіння №30-в по пров. Фінському, для передачі в оренду терміном на 25 років, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Фінському, 30-в.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 17 розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
18. Громадянці Шейді Світлані Іванівні на виготовлення проекту відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 825 кв.м, із домоволодіння № 6-а по вул. Адмірала Макарова, з метою передачі у власність, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Макарова, 6-а/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 18  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради  21.04.11)
 
 
19. Громадянину Бєлову Анатолію Геннадійовичу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 800 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування,  з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Променевій, 25-б.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Пункт 19  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
20. Фізичній особі – підприємцю Величко Євгенії Вячеславівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 7,5 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 1 рік для будівництва ганку до нежитлових приміщень перукарні по вул. Комсомольській, 5.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 20 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
По пункту 21 “21. Фізичній особі – підприємцю Цимбал Тетяні Василівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 20,05 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 1 рік для будівництва прибудови до нежитлових приміщень комп’ютерного залу по вул. Дзержинського, 51.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради 21.04.11)” рішення не прийнято за результатами голосування.
 
Пункт 22 “22. Товариству з обмеженою відповідальністю «Центральний 1» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 300 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком на 5 років для будівництва житлового будинку замість господарських споруд (літ. Г, Ж, Н) по вул. Великій Морській, 44/8.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 22 включено на пленарному засіданні міської ради 21.04.11)” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
 
Пункт 23 “23. Товариству з обмеженою відповідальністю виробничо – комерційній фірмі  «Бізнес-реал» для складання проекту землеустрою щодо відведення додаткової земельної ділянки  орієнтовною площею 800 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі ділянки в оренду строком до 07.06.20 для обслуговування зупиночного комплексу по пр. Леніна, 78-д.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради 21.04.11)” перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Жайворонка С.І.
 
24. Громадянці Усенок Лідії Василівні для складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 153 кв.м, яка належить їй на підставі державного акта від 10.12.09 №500080190028072,   для обслуговування гаражів по вул. Колодязній, 3е.
Висновок управління містобудування та архітектури від 22.03.11 №15-666.
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.04.11, протокол №14, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
25. Службі безпеки України в Миколаївській області для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 4000 кв.м (земельна ділянка орієнтовною площею 440 кв. м за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, земельна ділянка орієнтовною площею 1307 кв.м за рахунок ТОВ “Інка- Миколаїв” та 2253 кв.м за рахунок установи “28 управління начальника робіт”) для будівництва  житлового будинку по пр. Героїв Сталінграда, в мікрорайоні “Соляні-2”.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.11, протокол №15, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 25 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
26. Державній податковій інспекції у Центральному районі міста Миколаєва для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1618 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання ділянки в постійне користування для обслуговування нежитлової адміністративної будівлі по вул. Потьомкінській, 24/2. 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.11, протокол №15, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 26 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
27. Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку «77» для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1637 кв. м, в межах прибудинкової території , проект розподілу якої затверджено рішенням міської ради 14.09.05 № 36/23, з метою передачі ділянки в оренду строком на 15 років для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по пр. Леніна, 77.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
У проекті землеустрою в обов’язковому порядку отримати погодження по межі земельної ділянки  Хряпіної Л.К. та   Гоцуляк О.В.
Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.11, протокол №15, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 27 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
28. Громадянці Гацурі Наталі Ярославівні для виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки орієнтовною площею 167 кв. м , за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі земельної ділянки в оренду на 3 роки для розміщення офісу по вул. Пушкінській, 21/ 1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 28 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.11, протокол №15, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 28 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
29. Миколаївській загальноосвітній школі соціальної реабілітації для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 45672 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання ділянки в постійне користування для обслуговування загальноосвітньої школи соціальної реабілітації №3, півострів Аляуди, 3.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.11, протокол №15, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 29 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
30. Відмовити фізичній особі – підприємцю Богомаз Наталії Петрівні у дозволі на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 790 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду для розміщення парковки автомобілів поблизу естетик-клубу “Наталі” по вул. Набережній, 4.
Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.02.11, протокол №8, на якому рекомендовано відмовити у  відведенні земельної ділянки, оскільки земельна ділянка є землями загального користування, доручено управлінню містобудування та архітектури розробити комплексний  план забудови  вул. Набережної .
(Пункт 30 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
31. Відмовити фізичній особі – підприємцю Богомаз Наталії Петрівні у дозволі на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 100 кв. м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою передачі в оренду для обслуговування ТП 786 по вул. Набережній , 4.
Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.02.11, протокол №8, на якому рекомендовано відмовити у відведенні земельної ділянки , оскільки ТП 786 не є власністю заявника, доручено управлінню містобудування та архітектури розробити комплексний  план забудови  вул. Набережної .
(Пункт 31 включено на пленарному засіданні міської ради   21.04.11)
 
2. Внести зміни  до рішень міської ради  :
 
1. Пункт 41 розділу 1 рішення міської ради від 04.03.10 №44/28 «41. Громадянину Матвєєву Вадиму Валерійовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною  площею 110 кв.м, за рахунок домоволодіння №110 по вул.Одеській, з метою передачі у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку, господарських будівель та споруд   по вул. Одеській,110-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
     Пункт 41  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.01.09, протокол №52, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд сесії міської ради.» викласти в такій редакції:
«41. Громадянину Матвєєву Вадиму Валерійовичу для складання проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки орієнтовною площею 110 кв.м, за рахунок домоволодіння №110-а по вул.Одеській, з метою передачі у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку, господарських будівель та споруд   по вул. Одеській,110-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
     Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 11.01.09, протокол №52, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд сесії міської ради.»
(Підстава: уточнення адреси земельної ділянки)
Пункт  1  розглянуто на засіданні   постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.02.11, протокол №10, на якому рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд міської ради.
2.  Пункт 30 рішення міської ради  від 30.12.10 № 2/26: ”30. Службі автомобільних доріг у Миколаївській області для складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, а саме:
-земельна ділянка орієнтовною площею 168914 кв.м для обслуговування автодороги державного значення (магістральної) М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ;
-земельна ділянка орієнтовною площею 75404 кв.м для обслуговування автодороги державного значення (національної) Н-14 Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв;
-земельна ділянка орієнтовною площею 162687 кв.м для обслуговування автодороги державного значення (регіональної) Р-06 Улянівка – Миколаїв (через Вознесенськ);
-земельна ділянка орієнтовною площею 97947 кв.м для обслуговування автодороги місцевого значення (обласної) О151607 (Улянівка – Миколаїв – Матвіївка. )
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.” викласти  в такій редакції: ”30. Службі автомобільних доріг у Миколаївській області для складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування, а саме:
-земельна ділянка орієнтовною площею 168914 кв.м для обслуговування автодороги державного значення (магістральної) М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ;
-земельна ділянка орієнтовною площею 75404 кв.м для обслуговування автодороги державного значення (національної) Н-14 Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв;
-земельна ділянка орієнтовною площею 162687 кв.м для обслуговування автодороги державного значення (регіональної) Р-06 Улянівка – Миколаїв (через Вознесенськ);
-земельна ділянка орієнтовною площею 97947 кв.м для обслуговування автодороги місцевого значення (обласної) О151607 (Улянівка – Миколаїв– Матвіївка. ).
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки. ”
( Підстава : уточнення   умов  відведення  земельної ділянки).
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 15.12.10, протокол №2, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до управління земельних ресурсів міської ради погоджені проекти землеустрою.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В.І.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: