Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 5/19 від 2011-04-21

Про  перейменування вулиці


У зв’язку з існуванням у Центральному районі двох вулиць з однаковою назвою “Молодіжна (Тернівка)” (російською мовою - “Молодёжная (Терновка)”) та необхідністю усунення перешкод у їхньому  застосуванні, враховуючи пропозиції громадськості міста щодо увічнення пам’яті засновника та беззмінного керівника протягом 55 років кооперативу ім. Коларова, який згодом був перетворений в учбове споживче товариство ім. Коларова, громадського діяча, заслуженого працівника торгівлі СРСР і заслуженого працівника споживчої кооперації України Серебрича Афанасія Миколайовича (1920 – 2007 рр.), керуючись п.41 ч.1 ст.26  Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Перейменувати вулицю Молодіжну (Тернівка), яка розташована між вулицею Дачною (Тернівка) та вулицею Богдана Хмельницького (Тернівка), на вулицю Серебрича (Тернівка), російською мовою – улица Серебрича (Терновка). (Додаток).
2. Органам місцевого самоврядування, підприємствам, організаціям, установам, незалежно від підпорядкованості та форм власності, і громадянам міста використовувати нову назву вулиці, визначену цим рішенням.
3. Управлінню містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради (Бондарю), управлінню земельних ресурсів (Морозу) внести відповідні зміни до містобудівної та землевпорядної документації в частині написання нової назви вулиці згідно з даним рішенням.
4. Управлінню громадських зв’язків (Скрипніковій) оприлюднити це рішення у засобах масової інформації.
5. Рішення набирає чинності з дня його опублікування.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, гласності та законності (Гранатурова), з питань   архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), з питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста (Бурова), з питань освіти, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту (Будака), заступників  міського голови Гуллєра В.І. та Сапожнікову М.О.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: