Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 грудня 2017                                                                           № 32/129

Про проведення попередніх перемовин з

Європейським інвестиційним банком для

взяття участі в проекті «Міський

громадський транспорт України»

відповідно до  ратифікованої 12.04.2017

фінансової угоди між Україною та

Європейським інвестиційним банком

згідно із Законом України «Про

ратифікацію Фінансової угоди (Проект

«Міський громадський транспорт

України») між Україною та Європейським

інвестиційним банком» № 2009-VIII

 

З метою взяття участі в проекті «Міський громадський транспорт України», відповідно до ратифікованої 12.04.2017 фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком згідно із Законом України «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Міський громадський транспорт України») між Україною та Європейським інвестиційним банком» № 2009-VIII, керуючись                   ст. 143 Конституцією України, ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Доручити секретарю Миколаївської міської ради Казаковій Т.В. з правом делегування повноважень брати участь у проекті «Міський громадський транспорт України» відповідно до ратифікованої 12.04.2017 фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком згідно із Законом України «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Міський громадський транспорт України») між Україною та Європейським інвестиційним банком» № 2009-VІІІ:

1.1. Вести  перемовини, зустрічі за проектом «Міський громадський транспорт України», надавати відповіді, документи, фінансову звітність, довідки за запитами і зверненнями розпорядника коштів Міністерства інфраструктури України, кредитора Європейського інвестиційного Банку або Міністерства фінансів України, оформлені належним чином відповідними виконавчими органами з дотриманням вимог чинного законодавства України.

1.2. Надати від ім’я міської ради за  проектом «Міський громадський транспорт України» до Міністерства інфраструктури України форми вираження інтересів міста  Миколаєва, інформаційні листи про спосіб забезпечення міською радою як власником комунального підприємства «Миколаївелектротранс» погашення і обслуговування позики відповідно до умов проекту «Міський громадський транспорт України» як бенефіціара-позичальника.

 

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, сфери послуг, підприємництва та торгівлі (Євтушенка), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Секретар міської ради                                                                               Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: