Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

26 грудня 2017                                                                                № 32/107

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) та згоди на відновлення меж

земельної ділянки для обслуговування капітальної будівлі по

Корабельному району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати фізичній особі - підприємцю  Стрижиковій Олені Петрівні дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки площею 896 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 30.06.2006 № 2/28, з метою передачі в оренду для обслуговування магазину по                             просп. Богоявленському (просп. Жовтневому), 189 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 04.11.2016 № 17-5290.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017, протокол № 56, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

 

Секретар міської ради                                                                      Т.В.Казакова

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: