Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 грудня 2017                                                                             № 31/81

Про   передачу суб’єкту господарювання земельної

ділянки для обслуговування капітальної будівлі, 

припинення права користування земельною ділянкою в

Інгульському   районі  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, документацію із землеустрою, погодження з постійною  комісією міської  ради,  керуючись    Земельним     кодексом України, Законами України  "Про  оренду  землі", "Про землеустрій", "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Передати товариству з обмеженою відповідальністю "ПІК КОРПОРЕЙШН" в оренду на 10 років земельну ділянку площею 13292 кв.м (кадастровий номер 4810136900:05:068:0003), зарахувавши її до земель промисловості, для обслуговування майнового комплексу (виробничих будівель та споруд) по вул. Новозаводській,24.

1.1.Припинити товариству з обмеженою відповідальністю “Укрмашбуд” право користування земельною ділянкою площею 13292 кв.м по вул. Новозаводській,24.

1.2. Пункт 11.4 розділу 1 рішення Миколаївської   міської  ради  від 09.11.2006 №7/24: "11.4.Передати товариству з обмеженою відповідальністю “Укрмашбуд” в оренду строком  до 28.09.16  земельну ділянку площею 13292 кв.м,  зарахувавши її до земель іншої промисловості,  для обслуговування майнового комплексу (виробничих будівель та споруд) по вул. Новозаводській,24" визнати таким, що втратив чинність.

1.3. Договір оренди землі, який зареєстрований  у книзі записів договорів  оренди землі від 16.02.2007 за № 4753, визнати припиненим.

Висновком від 31.03.2017 № 17-1137 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує переоформлення земельної ділянки.

(Підстава: відповідно до п.1 ст.123 Земельного кодексу України, ст. 141 Земельного кодексу  України)

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017,  протокол №56, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати землекористувача:

- укласти  договір оренди  землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- у місячний строк здати розірваний договір оренди землі в управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради;

- отримати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки в управлінні містобудування та архітектури Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- у разі необхідності проведення реконструкції чи встановлення нового об'єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом. Після завершення реконструкції або будівництва, введення об'єкта до експлуатації та реєстрації прав власності в установленому законом порядку виготовити та здати до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради відповідну документацію із  землеустрою.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Секретар міської ради                                                                Т.В. Казакова    


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: