Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 грудня 2017                                                                                                № 31/82

Про продовження оренди земельної ділянки суб’єкту

господарювання для  обслуговування капітальної

будівлі в Інгульському   районі   м. Миколаєва

 

            Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, погодження з постійною комісією міської  ради,  керуючись    Земельним     кодексом України, Законами України  "Про  оренду  землі", "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Товариству з обмеженою відповідальністю “Луна” продовжити на 10 років оренду  із співвласниками земельної ділянки площею 2909 кв. м (кадастровий номер 4810136900:05:060:0020), залишивши її в землях промисловості для обслуговування майнового комплексу (виробничих будівель та споруд) по вул. В’ячеслава Чорновола,1/10 в межах земельної ділянки спільного користування по вул. В’ячеслава Чорновола,1в.

1.1. З метою визначення розміру орендної плати залишити розмір ідеальної частки товариства з обмеженою відповідальністю “Луна”   292/1000 від  земельної ділянки загальною площею 2909 кв. м, що складає 849 кв.м, для обслуговування майнового комплексу (виробничих будівель та споруд) по вул. В’ячеслава Чорновола,1/10  в межах земельної ділянки спільного користування по вул. В’ячеслава Чорновола,1в.

1.2. Ідеальна частка землекористування визначається тільки для справляння орендної плати й не підлягає окремому відчуженню та перенесенню на місцевість.

Висновком від 31.03.2017 № 17-1129 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує продовження оренди землі з подальшим приведенням об’єкта містобудування за функціональним призначенням у відповідність до містобудівної документації.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 28.08.2017,  протокол №56, на якому рекомендовано погодити на 3 роки.

2.Зобов'язати землекористувача:

укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- у разі необхідності проведення реконструкції чи встановлення нового об'єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом. Після завершення реконструкції виготовити та здати до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради відповідну документацію із  землеустрою.

3. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Степанця Ю.Б.

 

Секретар міської ради                                                                        Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: