Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

02 листопада 2017                                                                                     №  905

Про погодження МКП “Миколаївводоканал”

Заяви про наміри щодо проекту

“Реконструкція дюкеру в мкр. Соляні через

річку Інгул, 2 нитки Ду=500 мм, м. Миколаїв”

 

         Розглянувши Заяву про наміри щодо проекту “Реконструкція дюкеру в мкр. Соляні через річку Інгул, 2 нитки Ду=500 мм, м. Миколаїв”, надану МКП “Миколаївводоканал”, відповідно до ст. 51 Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища”, ст.ст. 10, 14, 15 Закону України “Про екологічну експертизу”, ст. 31 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”, вимог ДБН А.2.2-1-2003 “Склад і зміст матеріалів оцінки впливів на навколишнє середовище (ОВНС) при проектуванні і будівництві підприємств, будинків і споруд”, затверджених наказом Держбуду України від 15.12.2003 № 214, рекомендацій постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (протокол від 25.09.2017 № 59), керуючись ст.ст. 31, 33, ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Погодити МКП “Миколаївводоканал” Заяву про наміри щодо проекту “Реконструкція дюкеру в мкр. Соляні через річку Інгул, 2 нитки Ду=500 мм, м. Миколаїв”.

 

2. Надати право підпису для погодження Заяви про наміри щодо проекту “Реконструкція дюкеру в мкр. Соляні через річку Інгул, 2 нитки Ду=500 мм, м. Миколаїв” директору департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Пальку А.М.

 

3. Рекомендувати МКП “Миколаївводоканал” повідомити виконавчий комітет Миколаївської міської ради про початок виконання робіт.

4. МКП “Миколаївводоканал” надати Заяву про екологічні наслідки діяльності відповідно до вимог ДБН А.2.2-1-2003 “Склад і зміст матеріалів оцінки впливів на навколишнє середовище (ОВНС) при проектуванні і будівництві підприємств, будинків і споруд” до виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Мкртчяна М.С.

 

Перший заступник

міського голови                                                                                     А.Д. Дадівєрін


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: