Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

16 листопада 2016                                                                               № 28/3

Про    передачу   земельної     ділянки  юридичній    особі  

для       будівництва      лінійного    об’єкта- галереї      для

транспортування  зернових культур по вул. Заводській ріг                          

вул. 3 Слобідської по Заводському  району   м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичної особи,  документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендації  постійних комісій міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, сфери послуг, підприємства та торгівлі, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Передати в оренду земельну ділянку для будівництва та обслуговування  капітальної споруди  юридичній особі:

              1.  Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 4810136300:07:002:0061) в оренду загальною площею 840 кв. м, за рахунок земель комунальної власності, зарахувавши земельну ділянку: за категорією земель – до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення;за цільовим призначенням – до земель для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій; за складом угідь- до земель під будівлями та спорудами транспорту,  для  будівництва лінійного об’єкта- галереї для транспортування зернових культур по вул. Заводській ріг                           вул. 3 Слобідської.

   Земельна ділянка  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, має обмеження у використанні:

   - 01.05- « охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи» на всю земельну ділянку площею 840 кв.м;

                   -01.08- «охоронна зона навколо інженерних комунікацій»             (водопровід )  на частину земельної ділянки площею  39  кв.м;

                   -01.08- «охоронна зона навколо інженерних комунікацій» (газопровід )  на частину земельної ділянки площею  72  кв.м;

                   -01.08- «охоронна зона навколо інженерних комунікацій» (каналізація)  на частину земельної ділянки площею  719  кв.м;

                   -01.08- «охоронна зона навколо інженерних комунікацій» (теплотраса)  на частину земельної ділянки площею  320  кв.м.

           1.1.  Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням Миколаївської міської ради від 16.02.2017 № 16/22.

           1.2. Передати  ПрАТ « Миколаївський комбінат хлібопродуктів»  в оренду строком на 5 років  земельну ділянку загальною  площею                  840 кв.м  для  будівництва лінійного об’єкта- галереї для транспортування зернових культур по вул. Заводській ріг   вул. 3 Слобідської відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 04.07.2017 № 17-3063.

 

           Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, сфери послуг, підприємства та торгівлі від 26.07.2017, протокол  № 83 , на якому  рекомендовано винести питання про затвердження проекту стосовно відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ « Миколаївський комбінат хлібопродуктів» для  будівництва лінійного об’єкта- галереї для транспортування зернових культур по  вул. Заводській ріг   вул. 3 Слобідської на розгляд  міської ради .

 

 

             Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 18.09.2017 , протокол № 57,58, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради за умови виконання державної екологічної експертизи проекту об’єкта будівництва.

 

Зобов'язати землекористувача:

укласти  договір оренди землі;

-забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Степанця Ю.Б.

 

Секретар міської ради                                                                        Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: