Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

29 вересня 2017                                                                                            № 26/32

Про внесення змін до рішення міської ради від 12.10.2016 № 9/32 «Про

затвердження переліку земельних ділянок, право оренди яких виставляється

на торги окремими лотами та про надання дозволу на розроблення проектів

землеустрою  щодо відведення земельних ділянок або технічної документації

із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

для продажу права оренди на земельних торгах»

 

            З метою сприяння соціально-економічному розвитку міста, керуючись ст.134 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Внести зміни до рішення міської ради від 12.10.2016 № 9/32 «Про затвердження переліку земельних ділянок, право оренди яких виставляється на торги окремими лотами та про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок або технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для продажу права оренди на земельних торгах».

1.1.Пункти 1 та 1.1 «1. Затвердити перелік земельних ділянок, право оренди яких виставляється на торги окремими лотами:

1.1. Земельна ділянка по вул. Архітектора Старова на Тернівській розвилці у мкр. «Північний» для  продажу об’єкта незавершеного будівництва кооперативного технікуму разом із земельною ділянкою» викласти в такій редакції:

«1.Затвердити перелік земельних ділянок, право оренди та власності яких виставляється на торги окремими лотами:

 1.1.Земельна ділянка орієнтовною площею 3936 кв.м по вул. Архітектора Старова на Тернівській розвилці у мкр. «Північний» для  продажу об’єкта незавершеного будівництва кооперативного технікуму разом із земельною ділянкою з метою подальшої реконструкції нежитлової будівлі під розміщення амбулаторії сімейного типу і приміщень громадського призначення».

За пропозицією депутата Мотуза С.В. п.1.1. викласти в такій редакції:

«1.1.Земельна ділянка орієнтовною площею 3936 кв.м по вул. Архітектора Старова на Тернівській розвилці у мкр. «Північний» для  продажу об’єкта незавершеного будівництва кооперативного технікуму разом із земельною ділянкою з метою подальшої реконструкції нежитлової будівлі під розміщення приміщень громадського призначення».

Підстава – зауваження до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки відповідно до висновку експерта державної експертизи від 11.04.2017 № 456/82-17.

1.2.Пункт 2.1 «2.1. На земельну ділянку по вул. Архітектора Старова на Тернівській розвилці у мкр. «Північний» для  продажу об’єкта незавершеного будівництва кооперативного технікуму разом із земельною ділянкою» викласти в такій редакції:

«2.1. На земельну ділянку орієнтовною площею 3936 кв.м по вул.Архітектора Старова на Тернівській розвилці у мкр. «Північний» для  продажу об’єкта незавершеного будівництва кооперативного технікуму разом із земельною ділянкою з метою подальшої реконструкції нежитлової будівлі під розміщення амбулаторії сімейного типу і приміщень громадського призначення. Надати земельній ділянці адресу: вул.Архітектора Старова, 2/11-а» за пропозицією депутата Мотуза С.В. викласти в такій редакції:

«2.1. На земельну ділянку орієнтовною площею 3936 кв.м по вул.Архітектора Старова на Тернівській розвилці у мкр. «Північний» для  продажу об’єкта незавершеного будівництва кооперативного технікуму разом із земельною ділянкою з метою подальшої реконструкції нежитлової будівлі під розміщення приміщень громадського призначення. Надати земельній ділянці адресу: вул.Архітектора Старова, 2/11-а».

Підстава – зауваження до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки відповідно до висновку експерта державної експертизи від 11.04.2017 № 456/82-17.

1.3.Пункт 3 «3.Надати дозвіл управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок для продажу об’єктів незавершеного будівництва разом з земельними ділянками:

- на земельну ділянку по вул. Архітектора Старова на Тернівській розвилці у мкр. «Північний» для  продажу об’єкта незавершеного будівництва кооперативного технікуму разом із земельною ділянкою» викласти в такій редакції:

«3. Надати дозвіл управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок для продажу об’єктів незавершеного будівництваразом з земельними ділянками:

- на земельну ділянку по вул. Архітектора Старова, 2/11-а для  продажу об’єкта незавершеного будівництва кооперативного технікуму разом із земельною ділянкою з метою подальшої реконструкції нежитлової будівлі під розміщення амбулаторії сімейного типу і приміщень громадського призначення» за пропозицією депутата Мотуза С.В. викласти в такій редакції:

«3. Надати дозвіл управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради на виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок для продажу об’єктів незавершеного будівництваразом з земельними ділянками:

- на земельну ділянку по вул. Архітектора Старова, 2/11-а для  продажу об’єкта незавершеного будівництва кооперативного технікуму разом із земельною ділянкою з метою подальшої реконструкції нежитлової будівлі під розміщення приміщень громадського призначення».

Підстава – зауваження до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки відповідно до висновку експерта державної експертизи від 11.04.2017 № 456/82-17.

Пункт 1 погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва та регулювання земельних відносин та екології від 19.06.2017, 21.06.2017, протокол  № 53.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови  Турупалова А.В.

 

Секретар міської ради                                                                       Т.В.Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: