Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2017                                                                                 № 26/27

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі-підприємцю  по

Заводському  району м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

           1.  Надати  дозвіл  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та згоди  на відновлення меж  земельної ділянки   юридичній особі-підприємцю по Заводському  району  м. Миколаєва:

 

          1.  Фізичній особі-підприємцю Берестнєву Валентину Борисовичу   надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею   500 кв.м, за рахунок земельної ділянки,  відведеної рішенням міської ради від  18.06.2015 № 48/34, з метою передачі земельної ділянки в оренду   для  обслуговування  об’єкта нежитлової нерухомості будинку громадського харчування  по вул.Спортивній,2 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від  18.05.2017 № 17-2274. 

         1.1 Надати згоду фізичній особі-підприємцю Берестнєву Валентину Борисовичу   на відновлення меж  земельної ділянки   орієнтовною площею  500 кв.м, за рахунок земельної ділянки,  відведеної рішенням міської ради від 18.06.2015 № 48/34 ,   для  обслуговування  об’єкта нежитлової нерухомості будинку громадського харчування  по вул.Спортивній,2 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від  18.05.2017 № 17-2274. 

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.06.2017, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

    2. Зобов'язати замовника  подати до департаменту з  надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

    3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),   заступника міського голови   Турупалова А.В.   

 

       

 

Секретар міської ради                                                                            Т.В. Казакова


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: