Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

17 жовтня 2017                                                                                  № 864

Про надання дозволу

громадянам на укладання

договору дарування та

прийняття в дар житла та 

земельної ділянки

 

         Розглянувши заяви та документи, надані громадянами про внесення змін до рішення виконкому Миколаївської міської ради від 14.08.2017 р.             № 616 Про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування та прийняття в дар житла та  земельної ділянки, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 242, 717-719 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл (П.І.Б.), подарувати малолітньому (П.І.Б._____р.н.), нежитлову будівлю, (адреса), що є приватною власністю дарувальника, та земельну ділянкукадастровий номер (№), розташовану за цією ж адресою, а також підписати відповідні документи.

2. Надати дозвіл законним представникам, (П.І.Б.),  та (П.І.Б.),, прийняти в дар від імені та на ім’я малолітнього (П.І.Б._____р.н.), нежитлову будівлю, (адреса), що є приватною власністю дарувальника, та земельну ділянку кадастровий номер (№), розташованої за цією ж адресою, а також підписати відповідні документи.

 

         3. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав малолітньої дитини.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради Бакалову Н.В.

 

Секретар міської ради                                                         Т.В.Казакова

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: