Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2017                                                                               № 26/25

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки юридичній особі по

Центральному  району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:

1. Надати дозвіл Дитячій художній школі на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування орієнтовною площею 2099 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування приміщень дитячої художньої школи  по вул. Спаській, 23/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 27.09.2017 №17-4320.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

2. Зобов'язати замовників надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський  голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: