Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

29 вересня 2017                                                                              № 26/28

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки юридичній особі по Заводському 

району  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення юридичної особи,  наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:

 

           1.  Товариству з обмеженою відповідальністю «РЕКОРД-ТРАНС»  надати дозвіл   для складання проекту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки в оренду  орієнтовною площею 633 кв.м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 17.03.2016 № 3/37,  цільове призначення якої змінюється з « для обслуговування автостоянки» на  «для  будівництва автомийки та шиномонтажу»  по вул. Шосейній (Фрунзе) ріг вул. 7 Поперечної відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 22.05.2017 № 15-1369.

          Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

    Пункт 1 розглянуто на засіданнях постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.06.2017, 21.06.2017, протокол № 53, на яких рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

     2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

 

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва,  регулювання земельних відносин  та екології (Концевого) ,   заступника міського голови   Турупалова А.В.

 

Міський голова                                                                                      О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: