Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2017                                                                              № 26/7

Про надання згоди територіальній громаді м. Миколаєва на

одержання права власності на земельну ділянку по

Центральному  району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадянина, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду територіальній громаді м. Миколаєва на одержання права власності на земельну ділянку, яка належить гр. Кривенку Віктору Андрійовичу, відповідно до рішення Центрального районного суду                  м. Миколаєва від 20.08.2013 №490/6825/13-ц та витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 16.09.2013 №9460076, загальною площею 607 кв.м для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по           вул. Надпрудній, 17 в Центральному районі м. Миколаєва, зарахувавши її до земель комунальної власності.

Підстава: ст. 142 Земельного кодексу України, добровільна відмова         гр. Кривенка В.А. від земельної ділянки на користь територіальної громади від 12.06.2017 №58/пз-17д.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 26.06.2017, протокол №54, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                                 О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: