Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2017                                                                              № 26/5

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо

відведення земельних ділянок громадянам по Заводському 

району    м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення  громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

      1. Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

 

         1. Громадянину Ісакову Сергію Михайловичу    надати дозвіл для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 20 кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  з метою передачі її в оренду  для  обслуговування індивідуального  гаража  по               вул. Фалєєвській,91-Б, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  10.04.2017 № 15-496.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

           Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.06.2017, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

        2.   Громадянину  Літкову Геннадію Костянтиновичу    надати дозвіл для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 19 кв.м,  за рахунок  земель комунальної власності,  з метою передачі її в оренду  для  обслуговування індивідуального  гаража  по               вул. Фалєєвській,91, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  10.04.2017 № 15-495.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.06.2017, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

  3. Громадянці Станєвій Валентині Василівні  надати дозвіл для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 227 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її в оренду строком на 2 роки  для  визнання права власності на житловий будинок, господарські будівлі і споруди за адресою:                           вул. 6 Ялтинська,51,  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури   Миколаївської міської ради від  20.10.2016  № 01-934.

        Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.06.2017, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

  4.  Громадянці  Мноян  Ані Малхасівні   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки № 36 орієнтовною площею 397 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у  власність  для  ведення садівництва в  СТ «АЛИЕ ПАРУСА», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.04.2017   № 15- 1172.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.06.2017, протокол № 52, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Зобов'язати замовників  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),   заступника міського голови   Турупалова А.В.

 

Міський голова                                                               О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: