Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2017                                                                              № 26/6

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо

відведення     земельних ділянок   громадянам по  Інгульському

району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

 

1.  Громадянці Тютюніковій Катерині Петрівні для складання проекту землеустрою    щодо  надання у власність земельної ділянки №74  орієнтовною  площею 638 кв. м, із земель комунальної власності,  з метою передачі у власність для ведення   садівництва в СВТ «Зоря», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.05.2017 №15-1284.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.06.2017, протокол № 52, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2.  Громадянці Гарбарук Любові Миколаївні для складання проекту землеустрою    щодо  надання у власність земельної ділянки № 95  орієнтовною  площею 419 кв. м, із земель комунальної власності,  з метою передачі у власність для ведення   садівництва в СВТ «Зоря», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 22.05.2017 №15-1409.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт  2 розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 26.06.2017, протокол № 54, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Турупалова А.В.              

 

Міський голова                                                                               О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: