Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

28 вересня 2017                                                                          № 26/14

Про    надання    згоди на відновлення меж   земельних    ділянок 

громадянам по Інгульському району м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на відновлення меж  земельних    ділянок:

         1.  Громадянці Малєєвій Вікторії Валентинівні згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 473 кв.м,     із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Ганни Дівіної, 13, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 06.06.2017 №15-1279.

Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 26.06.2017, протокол № 54, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

         2.  Громадянці Вороні Надії Вікторівні згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 317 кв.м,     із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Морській, 10-Б/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 06.06.2017 №15-36.

Пункт 2  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 26.06.2017, протокол № 54, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

3. Громадянину Толпекіну Андрію Анатолійовичу згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 244 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Першотравневій,49/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.09.2016 №15-1421.

Пункт 3 розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 26.06.2017, протокол № 54, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

         4.  Громадянам Дубинському Олегу Юрійовичу та Кролю Олегу Володимировичу згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 865 кв.м,     із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.9 Лінії,75, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.05.2017 №15-1510.

Пункт 4  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.06.2017, протокол № 52, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

         5.  Громадянину Васалатію Ігорю Сергійовичу згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 445 кв.м,     із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Легпромівській,22, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 24.02.2017 №15-246(91).

Пункт 5  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 12.06.2017, протокол № 52, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

         6.  Громадянці Биковій Людмилі Фінесівні згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 650 кв.м,     із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Волонтерській, 122, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 02.06.2017 №15-1434.

Пункт 6  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 26.06.2017, протокол № 54, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Турупалова А.В.              

 

Міський голова                                                                    О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: