Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

13 вересня 2017                                                                              № 24/5

Про надання згоди на прийняття до

комунальної власності територіальної

громади м. Миколаєва цілісного майнового

комплексу обласного комунального

підприємства «Миколаївоблтеплоенерго»

зі спільної власності територіальних

громад сіл, селищ, міст Миколаївської

області

 

          Враховуючи рішення Миколаївської обласної ради VII скликання від 23.02.2017 № 25 «Про надання згоди на безоплатну передачу цілісного майнового комплексу обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність територіальної громади м. Миколаєва та вихід із складу засновників обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго», лист Міністерства фінансів України від 27.12.2016 № 31-190/30-02-7/37269, керуючись статтею 1 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», частиною другою статті 60, частиною першою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

      1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва цілісного майнового комплексу обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» (ЄДРПОУ 31319242) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність територіальної громади м. Миколаєва, за винятком об’єктів, що перебувають у господарському віданні обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» і включені до Переліків об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області, які підлягають приватизації (відчуженню) згідно з рішеннями Миколаївської обласної ради від 26.03.2009 № 14 «Про Перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області, які підлягають приватизації (відчуженню) у 2009 році», від 07.09.2012 № 10 «Про Перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області, які підлягають приватизації (відчуженню) у 2012 році».

 

       2. Обласному комунальному підприємству «Миколаївоблтеплоенерго» із залученням фахівців департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради та  управління комунального майна Миколаївської міської ради провести інвентаризацію основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів та розрахунків, із складанням відповідного акта. Матеріали інвентаризації  надати на розгляд комісії.

 

        3. Обласному комунальному підприємству «Миколаївоблтеплоенерго»:

        3.1. Вжити заходів щодо державної реєстрації нової редакції Статуту обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго».

        3.2. Провести аудит із залученням членів всесвітньої мережі професійних аудиторських, бухгалтерських та консалтингових компаній.

        3.3. Звернутися до Миколаївської обласної ради з проханням щодо надання фінансової допомоги підприємству.

 

       4. Управлінню комунального майна Миколаївської міської ради прийняти вищезазначений цілісний майновий комплекс обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» у порядку, визначеному Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», у тому числі:

        4.1. Винести на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення про створення комісії з питання приймання-передачі цілісного майнового комплексу обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» (далі – комісія) та затвердити її склад .

        4.2. Винести на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення про затвердження акта приймання-передачі цілісного майнового комплексу обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» після підписання його членами комісії.

         4.3. На підставі вищезазначеного рішення про затвердження акта приймання-передачі цілісного майнового комплексу обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» здійснити в установленому законодавством порядку оформлення та державну реєстрацію речових прав щодо об’єктів передачі.

 

       5. Враховуючи положення договорів про субкредитування від 20.11.2014 № 13010-05/107, від 20.11.2014 № 13010-05/108, укладених між Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Миколаївською обласною радою та обласним комунальним підприємством «Миколаївоблтеплоенерго» про використання Позики, що надається Україні Міжнародним банком реконструкції та розвитку (Угода про позику «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України») № 8387-UA від 26.05.2014, № TF016327 від 26.05.2014, та про використання Позики, що надається Україні Міжнародним банком реконструкції та розвитку (діючим в якості виконавця від імені Фонду чистих технологій) (Угода про позику «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України») № TF016327 від 26.05.2014, враховуючи лист Міністерства фінансів України від 27.12.2016 № 31 190/30 02 7/37269, надати гарантії Миколаївської міської ради щодо вжиття заходів для забезпечення належного виконання обласним комунальним підприємством «Миколаївоблтеплоенерго» Угод про Позику та вищевказаних договорів, вживати всіх не заборонених законодавством України заходів з метою забезпечення вчасного та належного виконання  обласним комунальним підприємством «Миколаївоблтеплоенерго» своїх обов’язків в рамках вищевказаних договорів.

 

       6. Доручити міському голові здійснити організаційно-правові заходи щодо виконання даного рішення.

 

       7. Переукласти договори про субкредитування.

 

       8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста (Рєпіна), з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького), заступника міського голови Мкртчяна М.С.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: