Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                              № 23/65

Про проведення нормативної

грошової оцінки земель

міста Миколаєва

 

         Керуючись п.34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 11, 15, 18 Закону України «Про оцінку земель», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Дозволити провести нормативну грошову оцінку земель м.Миколаєва.

2.Організацію робіт із проведення нормативної грошової оцінки земель м.Миколаєва, подання її на затвердження міською радою покласти на управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради.

3.Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради оприлюднити дане рішення у встановленому законом порядку.

Питання погоджено постійною комісією міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.05.2017, протокол № 46, за умови дотримання процедури підготовки регуляторного акта відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови  Турупалова А.В.

 

Міський голова                                                           О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: