Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11 серпня 2017                                                                                        № 245р

Про проведення Всеукраїнського

архітектурного закритого бліц-конкурсу

 

         З метою збереження історичного ареалу та створення сучасного і комфортного громадського простору, враховуючи соціальну та культурну важливість Соборної площі, зважаючи на великий соціальний запит громади міста Миколаєва на благоустрій публічних просторів центральної частини міста, відповідно до Законів України «Про архітектурну діяльність», «Про основи містобудування», «Про благоустрій населених пунктів», «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.1999 № 2137 «Про затвердження Порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів», керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Провести Всеукраїнський архітектурний закритий бліц-конкурс (далі – конкурс) на визначення кращої архітектурно-планувальної концепції реконструкції площі Соборної та частини Флотського бульвару в Центральному районі міста Миколаєва.

2. Визначити замовником конкурсу КУ ММР «Агенція розвитку Миколаєва».

3. КУ ММР «Агенція розвитку Миколаєва» в установленому порядку оголосити конкурс, спільно з управлінням містобудування та архітектури Миколаївської міської ради вирішити питання щодо розроблення та погодження програми та умов конкурсу.

4. Розпорядження Миколаївського міського голови від 30.01.2017 №17р «Про проведення архітектурного конкурсу на визначення кращої архітектурно-планувальної концепції благоустрою на Соборній площі та частині Флотського бульвару в Центральному районі міста Миколаєва» визнати таким, що втратило чинність.

5. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Олійник) забезпечити оприлюднення цього розпорядження в засобах масової інформації та на офіційному сайті Миколаївської міської ради.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                            О.Ф. Сєнкевич  


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: