Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                        № 23/49

Про відмову у передачі в оренду  земельної ділянки та у

продовженні  оренди  земельної ділянки фізичним особам –

підприємцям по м. Миколаєву

 

          Розглянувши звернення фізичних осіб – підприємців, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити у передачі в оренду  земельної ділянки фізичній особі-підприємцю:

1. Відмовити фізичній  особі – підприємцю Берадзе Катерині Зотівні у передачі в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 118 кв.м для розміщення торговельного павільйону по вул. Лагерне поле, поблизу домоволодіння №5 (Центральний район).

Підстава:  висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.01.2017  №17-6409.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.04.2017, протокол №43, на якому рекомендовано відмовити у передачі земельної ділянки в оренду  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Відмовити у продовженні оренди  земельної ділянки фізичній особі-підприємцю:

Пункт 1 «1.  Відмовити фізичній особі-підприємцю Кучеренко Тетяні Анатоліївні    у   продовженні  оренди  земельної ділянки (кадастровий номер 4810136300:01:021:0032) загальною  площею 10    кв.м, яка  була  надана  рішенням  міської  ради від  04.04.2013 №27/43,   по вул. Чкалова ріг                               вул. Рюміна (Заводський район).

1.1.  Зобов’язати   фізичну особу-підприємця Кучеренко Тетяну Анатоліївну повернути територіальній громаді м. Миколаєва в особі   Миколаївської міської ради земельну ділянку у стані, не гіршому порівняно з тим, в якому вона одержала її в оренду. 

Підстава:  висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від 24.01.2017 №17-694,   порушення рішення міської ради від 04.04.2013 №27/43.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.04.2017, протокол №43, на якому рекомендовано відмовити у продовженні оренди  земельної ділянки та винести це питання на розгляд міської ради» знято з розгляду на пленарному засіданні 23 позачергової сесії Миколаївської міської ради 27.07.2017 та направлено на розгляд постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови    Турупалова А.В.               

 

 

Міський голова                                                                                    О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: