Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                                      № 23/53

Про відмову у продовженні строку дії договорів про

встановлення особистого строкового сервітуту для

обслуговування стаціонарних тимчасових по м. Миколаєву

 

         Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Миколаївської міської ради від 14.02.2013 № 25/19 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 26.01.2012 № 14/16 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити у продовженні строку дії договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування стаціонарних тимчасових споруд по м. Миколаєву:

 

1. Відмовити товариству з обмеженою відповідальністю «Ніковальт»  у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди загальною площею 30 кв.м по пр. Миру ріг вул. Театральної (вул. Васляєва) в Інгульському районі відповідно до висновків управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.03.2016 № 17-1489 та від 31.03.2017 № 17-1094.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.04.2017, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити відмову та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Відмовити фізичній особі – підприємцю Дмитрук Надії Вікторівні в укладенні договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік з правом його поновлення на такий самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни для розміщення стаціонарної тимчасової споруди площею 30 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Новобузькій, біля будинку № 93, у Інгульському  районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.04.2016  № 17-1113.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.05.2017, протокол № 49, на якому рекомендовано погодити відмову та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

  

Міський  голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: