Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                                      № 23/52

Про продовження договорів про встановлення особистого

строкового сервітуту для розміщення стаціонарних

тимчасових споруд по  м. Миколаєву

 

         Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Миколаївської міської ради від 14.02.2013 № 25/19 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 26.01.2012 № 14/16 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Продовжити термін дії договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування стаціонарних тимчасових споруд по м. Миколаєву, за умови сплати за період з дати закінчення договору про встановлення особистого строкового сервітуту до дати прийняття цього рішення:

 

1. Дозволити фізичній особі - підприємцю Колтун Тетяні Анатоліївні  укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 19.04.2012 № 16/18, строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на такий самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею 30 кв.м по просп. Богоявленському, біля будинку № 22, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.03.2017       № 17-1123.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.04.2017, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Дозволити фізичній особі - підприємцю Колтун Тетяні Анатоліївні  укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 19.04.2012 № 16/18, строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на такий самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею 30 кв.м по вул. Космонавтів, біля будинку № 71, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.03.2016 № 17-1121.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.04.2017, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Дозволити фізичній особі - підприємцю Колтун Тетяні Анатоліївні  укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 19.04.2012 № 16/18, строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на такий самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею 30 кв.м по вул. Космонавтів, біля будинку № 71, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.03.2016 № 17-1122.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.04.2017, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Дозволити фізичній особі - підприємцю Колтун Тетяні Анатоліївні  укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 19.04.2012 № 16/18, строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на такий самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею 30 кв.м по вул. Сінній, біля будинку № 50, у Заводському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.03.2017 № 17-1124.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.04.2017, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

5. Дозволити приватному підприємству «Алданн» укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 13.10.2010 № 50/16, строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на такий самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів,  для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею 26 кв.м по просп. Богоявленському (просп. Жовтневому) ріг вул. Південної, у Інгульському районі відповідно до висновків управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.04.2016          № 17-2047 та від 31.03.2017 № 17-1094.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.04.2017, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

6. Дозволити фізичній особі – підприємцю Постиці Тетяні Олександрівні укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради 09.06.2011 № 6/15, строком на 1 рік з правом його поновлення на такий самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею             20 кв.м по просп. Героїв України, біля зупинки «Шкільна», у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.09.2016 № 17-2373/4.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 24.04.2017, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

7. Дозволити фізичній особі - підприємцю Возіян Галині Григорівні  переоформлення строком на 1 рік до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів договору про встановлення особистого строкового сервітуту від 20.09.2013 № 361 шляхом  внесення змін до цього договору в частині заміни сторони по договору з фізичної особи-підприємця Половцевої Ганни Володимирівни на фізичну особу-підприємця Возіян Галину Григорівну для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею 30 кв.м для провадження підприємницької діяльності по  просп. Героїв України, біля будинку № 93, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.01.2017  № 17-5379.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 15.05.2017, протокол № 48, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Зобов’язати землекористувачів:

-  протягом 20 робочих днів з дати прийняття цього рішення звернутись до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту;

- укласти договір про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту та здійснити плату по ньому не пізніше 2 місяців з дати прийняття цього рішення. У разі ухилення замовника без поважних причин від укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, затримання надання необхідних документів для його укладення, непідписання договору про зміни до договору або нездійснення за ним плати протягом 2 місяців з дати прийняття рішення, замовник втрачає право на укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, розміщення пересувної тимчасової споруди  (групи пересувних тимчасових споруд) та зобов’язаний звільнити земельну ділянку;

виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з технічною документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення пересувних тимчасових споруд (групи пересувних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності.

 

2. Зобов’язати замовників відповідно до розділу 3 Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва, затвердженого рішенням міської ради від 14.02.2013 № 25/19, оформити паспорт прив’язки стаціонарної тимчасової споруди (групи стаціонарних тимчасових споруд).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

  

Міський  голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: