Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                            № 23/13

Про    надання    дозволів   на виготовлення технічної документації

із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок     в   натурі   (на місцевості)    та  згоди на відновлення

меж   земельних    ділянок  громадянам по Інгульському району

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл  на виготовлення технічної документації із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок     в натурі   (на місцевості)    та  згоду на відновлення меж  земельних    ділянок:

 

         1.  Громадянці Змієвській Тетяні Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 472 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Затишному,31/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.03.2017 №15-3057.

1.1. Надати згоду громадянці Змієвській Тетяні Вікторівні на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею  472 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Затишному,31/1.

Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.04.2017, протокол № 43, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

         2.  Громадянину Беспальку Сергію Вікторовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 480 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Затишному,31, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.03.2017 №15-497.

2.1. Надати згоду громадянину  Беспальку Сергію Вікторовичу  на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею  480 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Затишному,31.

Пункт  2 розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.04.2017, протокол № 43, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

        

         3.  Громадянину Анастасьєву Миколі Олексійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 451 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд з присвоєнням нової адреси: пров.Матроський,23/1, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.03.2017 №15-2522.

3.1. Надати згоду громадянину  Анастасьєву Миколі Олексійовичу  на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною 451 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд з присвоєнням нової адреси: пров.Матроський,23/1.

Пункт 3  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.04.2017, протокол № 43, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

         4.  Громадянам Сергатовій Ользі Валеріївні, Біньковському Олександру Валерійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 254 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Зеленій,21, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.03.2017 №15-293.

4.1. Надати згоду громадянам  Сергатовій Ользі Валеріївні, Біньковському Олександру Валерійовичу  на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею  254 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Зеленій,21.

Пункт 4  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.04.2017, протокол № 43, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

         5.  Громадянам Волочинській Тамарі Миколаївні та Цуркан Надії Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 510 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Центральному,39, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.03.2015 №15-751.

5.1. Надати згоду громадянам Волочинській Тамарі Миколаївні та Цуркан Надії Миколаївні на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею  510 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Центральному,39.

Пункт 5  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.03.2017, протокол № 42, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

         6.  Громадянці Цвєтухіній Тетяні Петрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 229 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.9 Лінії,64, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.02.2016 №15-2224.

6.1. Надати згоду громадянці Цвєтухіній Тетяні Петрівні на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею  299 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.9 Лінії,64.

Пункт 6  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.03.2017, протокол № 42, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

         7.  Громадянці Савоськіній Лілії Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 397 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.10 Поздовжній,49, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.11.2016 №15-2042.

7.1. Надати згоду громадянці  Савоськіній Лілії Іванівні на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею  397 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.10 Поздовжній,49.

Пункт 7  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 18.04.2017, протокол № 44, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Турупалова А.В.              

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: