Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                                   № 23/27

Про  передачу за фактичним  землекористуванням земельних

ділянок юридичній особі для тимчасового розміщення споруд  і

малих архітектурних форм  по Заводському  району                           

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичної особи, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендацію  постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати в оренду земельну ділянку для тимчасового розміщення споруд та малих архітектурних форм без  оформлення  права власності на нерухоме майно юридичній особі:

 

           1. Припинити  приватному підприємству «К.В.М.» право користування земельною ділянкою площею 9 кв.м по  вул. Курортній (Бутоми) в районі кінцевої зупинки тролейбуса.

           1.1. Пункт 5 розділу 2 рішення  міської  ради   від  21.08.2012 № 19/41 : «5. Продовжити приватному підприємству «К.В.М.»  на   5   років термін   оренди  земельної ділянки  загальною  площею  9 кв.м, яка  була  надана  рішенням  міської  ради від 19.12.08  №31/41, залишивши її в землях комерційного призначення, для обслуговування торговельного кіоску по           вул. Бутоми в районі кінцевої зупинки тролейбуса.» визнати таким, що втратив чинність.

  1.2. Договір оренди землі, який зареєстровано в Книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 15.02.2005 № 2963, припинити.

           1.3. Передати  товариству з обмеженою відповідальністю «ІВК-1» в  оренду  на 1 рік  до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва та архетипів земельну ділянку (кадастровий номер 4810136300:12:021:0002)   площею 9 кв.м для обслуговування торговельного кіоску по вул. Курортній (Бутоми) в районі кінцевої зупинки тролейбуса без права оформлення свідоцтва про право власності на нерухоме майно  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 31.01.2017 № 17-263.

           Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.03.2017, протокол № 42, на якому рекомендовано погодити передати в оренду  на 5 років та винести це питання на розгляд міської ради.

     

Зобов'язати землекористувачів:

 

укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- у місячний строк здати розірваний договір оренди землі в управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: