Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                                   № 23/24

Про  передачу за фактичним  землекористуванням земельної

ділянки юридичній особі для обслуговування капітальної

споруди     по Заводському  району   м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення юридичної особи, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендацію  постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         1.Передати в оренду земельну ділянку для обслуговування  капітальної споруди  юридичній особі:

 

             1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  передачі земельної ділянки (кадастровий номер 4810136300:01:008:0002) в оренду  із співвласниками майна  загальною площею 3444 кв. м, за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 18.09.2008 № 27/69, у тому числі  475 кв. м під капітальною 1,2-поверховою забудовою , 696 кв.м під капітальною 3 і більше поверховою забудовою, 695 кв. м під зеленими насадженнями, 1578 кв. м під проходами, проїздами та площадками, зарахувавши її до земель  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, для обслуговування  нежитлових приміщень по вул.Робочій,2-а/5 в межах земельної ділянки по вул. Робочій,2-а.

        Земельна ділянка  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, має обмеження у використанні:

      

                -01.08- «охоронна зона навколо інженерних комунікацій»  (каналізація) на частину земельної ділянки площею 71 кв.м;

                   - 07.02-  земельний сервітут- право проїзду на транспортному засобі  по наявному шляху на частину земельної ділянки площею 270 кв.м.

               1.1 Передати товариству з обмеженою відповідальністю   «КРАФТЕР МК»  в оренду зі співвласниками   майна   строком   на 5 років земельну ділянку площею 3444 кв.м  для обслуговування  нежитлових приміщень по вул. Робочій,2-а/5 в межах земельної ділянки по                            вул. Робочій,2-а.

              1.2 З метою визначення розміру орендної плати  товариству з обмеженою відповідальністю   «КРАФТЕР МК»   затвердити розмір ідеальної частки 63/1000 від земельної ділянки площею 3444 кв. м, що складає    217 кв. м  для обслуговування  нежитлових приміщень по                  вул. Робочій,2-а/5 в межах земельної ділянки по  вул. Робочій,2-а         відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 09.03.2017 № 17-786

             Ідеальна частка землекористування не підлягає окремому відчуженню та перенесенню на місцевість.

    Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.05.2017, протокол № 49, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Зобов'язати землекористувача:

укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- у місячний строк здати розірваний договір оренди землі в управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: