Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                                   № 23/21

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки  об’єднанню cпіввласників

багатоквартирного будинку  по Заводському  району                        

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення об’єднання cпіввласників багатоквартирного будинку, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісій міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:

          1. Об’єднанню cпіввласників багатоквартирного будинку                «Сосновий 1»    надати дозвіл для складання проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування    орієнтовною площею 2390  кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  для  обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою:                вул. Крилова,19-д без права огородження території та за умови встановлення земельного сервітуту ( право проходу та проїзду на велосипеді,  право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху) та надання доступу для ремонту і обслуговування інженерних мереж  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури    Миколаївської міської ради від 31.03.2017 № 17-962.

 

          Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

    Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 18.04.2017, протокол № 44, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

  2. Зобов'язати замовника  надати до центру надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проект землеустрою.

 

 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва,  регулювання земельних відносин  та екології (Концевого) ,   заступника міського голови   Турупалова А.В.

     

 

 Міський голова                                                                                      О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: