Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

27 липня 2017                                                                                   № 23/12

Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок

громадянам по Заводському  району  м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1.  Надати  згоду  на відновлення меж земельних ділянок:

  1.  Надати згоду громадянці   Кравченко Євгенії Іванівні    на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею  632 кв. м з метою передачі земельної ділянки у  власність, за рахунок земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Курортна (Бутоми), 65.

1.1.  Пункт 21.3 рішення міської ради від 15.09.2015 № 49/33: «    21.3. Передати Кравченко Євгенії Іванівні  в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 642 кв.м для  визнання права власності та подальшого обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд  за адресою: вул. Бутоми,65» визнати таким, що втратив чинність.

1.2.  Договір оренди землі, який зареєстровано в Книзі записів державної реєстрації договорів оренди землі від 25.10.2016 №  11226, припинити.

 

           Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 15.05.2017, протокол № 48, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

2.  Надати згоду громадянці Турсункуловій Валентині Леонідівні   на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею  975 кв. м з метою передачі земельної ділянки у  власність, за рахунок земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Біла,26.

 

            2.1.  Пункт 25 розділу 1 рішення міської ради від  24.07.2014 № 42/31 :               «25.Громадянці Турсункуловій Валентині Леонідівні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки,  орієнтовною площею   975 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у  власність для будівництва та подальшого обслуговування індивідуального жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою:   вул. Біла,26 (відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.05.2014 № 15-3918). » визнати таким , що втратив чинність.

 

           Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 15.05.2017, протокол № 48, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

  2. Зобов'язати замовників  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені  технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),   заступника міського голови   Турупалова А.В.

 

 

 Міський голова                                                                О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: