Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 липня 2017                                                                                      № 22/19

Про надання дозволу на приватизацію

житлових приміщень  у   гуртожитках  по

вул. Київській,2, вул. Терасній, 7-А

в  м.Миколаєві

       

          У зв’язку з прийняттям до комунальної  власності територіальної      громади м. Миколаєва гуртожитків  по  вул. Київській, 2,      вул. Терасній, 7-А,  на підставі  пп. «а»  п. 5 ч.1 ст.5  Закону України  “Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків”,   п.30 ч.1 ст.26  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

    ВИРІШИЛА:

 

         1. Залишити будівлю  за адресою:    вул. Київська, 2 в м. Миколаєві у статусі «гуртожиток» та дозволити проведення приватизації  його  житлових приміщень.

         2. Залишити будівлю за адресою: вул. Терасна, 7-А в м. Миколаєві у статусі «гуртожиток» та дозволити проведення приватизації його житлових приміщень.

         Пункт 2 не прийнято за результатами голосування 14.07.2017 на    II пленарному засіданні 22 сесії Миколаївської міської ради.

    3. Організацію та проведення роботи з приватизації житлових приміщень   гуртожитку по  вул. Київській,2  в   м. Миколаєві доручити управлінню комунального майна  Миколаївської міської ради відповідно до повноважень.

    4. Організацію та проведення роботи з приватизації житлових приміщень  гуртожитку по вул. Терасній, 7-А в м. Миколаєві доручити управлінню комунального майна Миколаївської міської ради відповідно до повноважень.

   Пункт 4 не прийнято за результатами голосування 14.07.2017  на     II пленарному засіданні 22 сесії Миколаївської міської ради.

         5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою  міста (Рєпіна).

 

Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: