Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

23 червня 2017                                                                                   № 535

 

       Про внесення змін до рішення

       виконавчого комітету

       Миколаївської міської ради

       від 24.09.2010 №1259

 

              Відповідно до статей 156, 157 Земельного кодексу України, Закону України «Про відчуження земельних ділянок, інших об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності»,  постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 № 284 «Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», керуючись статтями 33, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконком міської ради

       ВИРІШИВ:

             1. Внести зміни до складу комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам (далі - комісія), затвердженого рішенням  виконавчого  комітету  Миколаївської  міської  ради  від  24.09.2010 №1259 «Про створення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам».

1.1.             Вивести із складу комісії голову комісії Гайдаржи Валентина   Васильовича, першого заступника міського голови.

1.2.             Ввести до складу  комісії голову комісії Турупалова Антона Вікторовича, заступника міського голови.

1.3.             Вивести із складу комісії  заступника начальника управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради Нефьодова Олександра Анатолійовича.

1.4.             Ввести до складу  комісії начальника відділу інженерно-геодезичного забезпечення міста управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради Скидана Сергія Васильовича.

1.5.             Вивести із складу комісії начальника управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради Мороза Олександра Івановича.

1.6.             Ввести до складу  комісії виконуючого обов’язки  начальника управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради Єфименко Олександру Валеріївну.

1.7.             Вивести із складу комісії  Борисенка Олега Анатолійовича, заступника начальника  відділу землеустрою, охорони та ринку земель управління Держгеокадастру у Миколаївському районі Миколаївської області (за погодженням).

           1.8.  Ввести до складу  комісії  Рябова Данила Степановича, заступника начальника відділу у Миколаївському районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області (за погодженням).

           2. Контроль за виконанням даного рішення  покласти  на заступника     міського голови  Турупалова А.В.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                                     А.Д.Дадівєрін


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: