Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

23 червня 2017                                                                                          № 523

 

    Про   надання    дозволу     громадянам

    ПІБ на укладання договору дарування

 

 

     Розглянувши документи про надання дозволу  громадянам ПІБ на укладання договору  дарування, встановлено, що батько дітей ПІБ.

    Відповідно до ст.ст. 31, 242, 717-719   Цивільного     кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про     місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

    1. Призначити ПІБ, завідувача сектору з питань  опіки та піклування служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради, законним представником малолітніх ПІБ, р.н., ПІБ, р.н., ПІБ р.н.,  для укладання договору дарування.

        2. Надати дозвіл  ПІБ  подарувати  по 1/3 частки від ½ частки будинку адреса у м. Миколаєві, що є її приватною власністю  малолітнім ПІБ,   р.н., ПІБ,   р.н., ПІБ,   р.н.,  в  зв’язку з продажем  по 1/8 частки    квартири  адреса  у м. Миколаєві.

   3.  Надати дозвіл законному представнику ПІБ,  р.н., ПІБ, р.н., ПІБ,  р.н.,  прийняти в дар по 1/3 частки від ½ частки будинку адреса  у м. Миколаєві, а також підписати відповідні документи.

        4. Попередити законного представника малолітніх про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

  

     5. Зобов’язати законного представника малолітніх у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документу, що підтверджує право власності дитини на придбане житло.

    5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                       А.Д.Дадівєрін


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: