Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

23 червня 2017                                                                                № 529

 

     Про надання дозволу ПІБ  на знаття

     коштів з особистого рахунку дитини

      

      Розглянувши документи про надання   дозволу ПІБ на знаття коштів з особистого рахунку дитини,      відповідно до ст. ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. ст. 32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

      1. Надати дозвіл законному представнику ПІБ від імені малолітньої  ПІБ, р.н., зняти грошовий вклад з особистого рахунку, що знаходиться на зберіганні у АТ «   » на рахунку №  , та  зняті кошти витратити на потреби дитини, а також підписати відповідні документи.

     2.Попередити законного представника малолітньої про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

    3. Зобов’язати законного представника малолітньої у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради відповідні документи, що підтверджують цільове використання коштів на дитину.

    4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

  

 

Перший заступник

міського голови                                                                       А.Д.Дадівєрін


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: