Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

25 травня 2017                                                                       № 20/13

Про    надання    дозволів   на виготовлення технічної документації

із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок     в   натурі   (на місцевості)    та  згоди на відновлення

меж   земельних    ділянок  громадянам по Інгульському району

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл  на виготовлення технічної документації із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок     в натурі   (на місцевості)    та  згоду на відновлення меж  земельних    ділянок:

 

 

1.  Громадянину Іванюку Віктору Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 534 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Миролюбному,2, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.02.2017 №15-153(01).

Пункт 1  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.03.2017, протокол № 39, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

2.  Громадянці Смєловій Тетяні Іванівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 590 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.10 Лінії,53, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.02.2017 №15-115(01).

Пункт 2  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.03.2017, протокол № 39, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

3.  Громадянці Харченко Ірині Валентинівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 735 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Кобера,47, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.01.2017 №15-3242.

Пункт 3  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.03.2017, протокол № 39, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

4.  Громадянці Андрущенко Тетяні Митрофанівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 328 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.9 Лінії,74, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.02.2017 №15-147(01).

Пункт 4  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.03.2017, протокол № 39, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

         5.  Громадянину Дерев’янченку Денису Олеговичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 718 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.1 Електронному,2, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.02.2017 №15-220(01).

Пункт 5  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.03.2017, протокол № 39, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

        

 

         6.  Громадянину Хандобіній Наталі Сергіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 1000 кв.м, із     земель     комунальної    власності,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Волонтерській,13, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.02.2017 №15-2968(01).

Пункт 6  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.03.2017, протокол № 39, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

 

7.  Громадянці Черкаській Ірині Федорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 880 кв.м, яка знаходиться у користуванні Черкаського О.О. згідно  з     договором    оренди    землі від 22.05.2012 № 8801,  з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель по пров.Середньому,13, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.01.2017 №15-49.

Пункт 7  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол № 37, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

8. Громадянам Гомзяк Тетяні Миколаївні та Гомзяку Сергію Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 608 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у спільну сумісну власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по пров.Першотравневому,44, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.12.2016 №15-3098.

Пункт 8  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол № 37, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

9. Громадянці Яцюк Тамарі Георгіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 817 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.9 Лінії,114, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.12.2016 №15-3098.

Пункт 9  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол № 37, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

10. Громадянці Місюрі Лілії Анатоліївні на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки    в   натурі      (на місцевості)  та  згоду на встановлення меж   земельної    ділянки орієнтовною     площею 433 кв.м, із     земель     комунальної    власності, з метою передачі у власність для  будівництва та обслуговування  жилого  будинку,  господарських   будівель і споруд по вул.Нагірній,60, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 23.01.2017 №15-10.

Пункт 10  розглянуто на засіданні   постійної комісії Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол № 37, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови  Турупалова А.В.              

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: