Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

25 травня 2017                                                                                 № 20/10

Про надання дозволів  на виготовлення технічних документацій із

землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості) та згоди на відновлення меж

земельних ділянок громадянам по Заводському  району                   

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоди на відновлення меж земельної ділянки:

  1. Громадянці Голубок Олені Василівні  надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у  власність орієнтовною площею 270 кв.м, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: пров. 5 Парниковий,82 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від  03.02.2017             № 15-146.

1.1 Надати згоду громадянці Голубок Олені Василівні    на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею  270  кв. м з метою передачі земельної ділянки у  власність, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  пров. 5 Парниковий,82.

            Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Громадянину Машурі Ігорю Олександровичу   надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у власність орієнтовною площею 81 кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Фалєєвська,42/3,  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 11.11.2016            № 15-4256/3 та від 10.08.2016 № 15-4256/2.

         2.1  Надати згоду громадянину  Машурі Ігорю Олександровичу      на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею  81 кв. м з метою передачі земельної ділянки у  власність, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Фалєєвська,42/3.

        2.2. Пункт 2 розділу 1 рішення міської ради від 17.01.2017 № 14/3 визнати таким,  що втратив чинність.

 

           Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3.   Громадянину Коршунову Ігорю Володимировичу    надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у власність орієнтовною площею 475 кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул.2 Поперечна,31-б,  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 02.02.2017          № 15-3318.

       3.1  Надати згоду громадянину  Коршунову Ігорю Володимировичу       на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею   475 кв. м з метою передачі земельної ділянки у  власність, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:                                  вул. 2 Поперечна,31-б.

 

           Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 4.   Громадянці  Ячменьовій Олені Сергіївні    надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у власність орієнтовною площею 795 кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул.Клубна,6 (Велика Корениха),  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 22.07.2015 № 15-2334.

       4.1.  Надати згоду громадянці  Ячменьовій Олені Сергіївні    на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею   795 кв. м з метою передачі земельної ділянки у  власність, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул.Клубна,6 (Велика Корениха).

        4.2. Пункт 3 розділу 1 рішення міської ради від 12.10.2016 № 9/55 визнати таким,  що втратив чинність.

 

         Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

 

  5.   Громадянці  Мартюшевій Тетяні Олександрівні    надати дозвіл  для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельної ділянки у власність орієнтовною площею 692 кв.м, за рахунок земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Ліскова,16  відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.10.2016            № 15-2545.

          5.1  Надати згоду громадянці Мартюшевій Тетяні Олександрівні    на відновлення  меж земельної ділянки  орієнтовною площею   692 кв. м з метою передачі земельної ділянки у  власність, із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Ліскова,16.

          5.2. Пункт 1 розділу 1 рішення міської ради від 17.01.2017 № 14/3 визнати таким,  що втратив чинність.

 

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Зобов'язати замовників  надати до центру надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),   заступника міського голови   Турупалова А.В.

 

 

 Міський голова                                                                    О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: