Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

18 травня 2017                                                                                     № 20/8

Про надання дозволів на виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості) та згоди на відновлення меж

земельних ділянок громадянам по Центральному  району              

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельних ділянок:

1.  Громадянці  Індиченко Вікторії Валеріївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 619 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул. Зарічна, 83-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.01.2016 №15-3313.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.02.2017, протокол №36, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Громадянці Білявській Вірі Олексіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 295 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Василевського, 39, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 31.01.2017 №15-1868.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол №37, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

3. Громадянці Майстренко Галині Степанівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 380 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Степній, 35, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.01.2017 №15-3310.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол №37, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

4. Громадянці Автенюк Тетяні Сергіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 840 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ізмаїльській, 24, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 06.10.2016 №15-2413.

4.1. Пункт 5 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 17.01.2017 №14/11 «5. Громадянці Автенюк Тетяні Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 840 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Ізмаїльській, 24» визнати таким, що втратив чинність.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол №37, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

5. Громадянину Христо Степану Георгійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маяковського, 53, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.01.2017 №15-11.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 27.02.2017, протокол №37, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

6. Громадянці Автанасовій Людмилі Анатоліївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Східній, 3, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.02.2017 №15-3320(01).

6.1. Пункт 14.1 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 12.10.2016 №9/30: «14.1. Передати громадянину Автанасову Анатолію Володимировичу в оренду на 25 років земельну ділянку площею 1338 кв.м, з яких 338 кв.м без права забудови, для будівництва і обслуговування жилого будинку,  господарських будівель і споруд по  вул. Східній, 3» визнати таким, що втратив чинність.

Підстава: договір дарування від 13.12.2016 №1131.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 13.03.2017, протокол №39, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: