Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

28 квітня 2017                                                                               № 344

Про попередній розгляд проекту рішення

Миколаївської міської ради «Про

присвоєння бібліотеці-філіалу № 10

Централізованої бібліотечної системи для

дорослих м. Миколаєва імені Почесного

громадянина м. Миколаєва Крісенка В.І.»     

 

         Розглянувши проект рішення Миколаївської міської ради «Про присвоєння бібліотеці-філіалу № 10 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва імені Почесного громадянина м. Миколаєва Крісенка  В.І.», керуючись п. 1 ч. 2 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Винести на розгляд Миколаївської міської ради проект рішення «Про присвоєння бібліотеці-філіалу № 10 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва імені Почесного громадянина м. Миколаєва Крісенка В.І.».

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Міський голова                                                                                 О.Ф. Сенкевич

 

s-kl-012

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

 

Про присвоєння бібліотеці-філіалу № 10 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва імені Почесного громадянина м. Миколаєва Крісенка В.І.

 

 

Розглянувши подання управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, у зв’язку з проведенням громадського обговорення про присвоєння бібліотеці-філіалу № 10 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва імені Почесного громадянина м. Миколаєва Крісенка В.І., керуючись п. 7 ч. 1 ст. 8 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Присвоїти бібліотеці-філіалу № 10 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва ім’я Почесного громадянина м. Миколаєва Крісенка В.І.

 

2. Управлінню з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради (Бондаренко) забезпечити внесення відповідних змін в установчі документи згідно з вимогами чинного законодавства.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

 

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: