Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 квітня 2017                                                                           № 18/14

Про відмову у наданні дозволів на складання проектів

землеустрою щодо відведення земельних ділянок та у

затвердженні проекту землеустрою  щодо    відведення   у

власність земельної ділянки громадянам у м. Миколаєві

 

          Розглянувши звернення  громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити у наданні дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

Пункт 1 «1. Відмовити громадянці Малашиній Ірині Павлівні (опікуну дитини-інваліда Малашина Захара Никодимовича) у наданні дозволу на  виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки  в оренду,  із земель комунальної власності,  для обслуговування індивідуального гаража поблизу житлового будинку №77а  по просп. Героїв України (Центральний район).

Підстава:  висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.12.2016 №15-2826, положення                   ст. 118 Земельного кодексу України.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол №34, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради» перенесено на засіданні 18-ої сесії Миколаївської міської ради від 20.04.2017.

2. Відмовити громадянину  Тарновському Івану Георгійовичу  у наданні дозволу на  виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки  у власність,  із земель комунальної власності,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  по вул. Левадній,10-А (Заводський район).

Підстава:  висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.10.2016 № 15-1619/2 та від 25.07.2016             № 15-1619 , положення    ст.118 Земельного кодексу України.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  30.01.2017, протокол № 34, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Відмовити у затвердженні проекту землеустрою  щодо    відведення   у власність земельної ділянки:

1. Відмовити у затвердженні проекту землеустрою  щодо    відведення   у власність громадянину  Гладуну Михайлу Олексійовичу земельної    ділянки  площею 1000 кв.м,  із земель комунальної власності,  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: урочище Варварівське, 15 (Центральний район).

Підстава:  пункт 9 ст. 149 Земельного кодексу України, розпорядження Кабінету Міністрів України від 10.04.2008 №610-р (зі змінами) «Деякі питання розпорядження земельними лісовими ділянками».

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від  06.02.2017, протокол № 35, на якому рекомендовано погодити  та винести це питання на розгляд міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови   Турупалова А.В.

 

 

 Міський голова                                                                  О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: