Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 квітня 2017                                                                                  № 18/25

Про продовження договору про встановлення особистого

строкового сервітуту для розміщення стаціонарної

тимчасової споруди (групи стаціонарних тимчасових

споруд) по  м. Миколаєву

 

         Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Миколаївської міської ради від 14.02.2013 № 25/19 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 26.01.2012 № 14/16 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Продовжити термін дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди (групи стаціонарних тимчасових споруд) по м. Миколаєву, за умови сплати за період з дати закінчення договору про встановлення особистого строкового сервітуту до дати прийняття цього рішення:

 

1. Дозволити публічному акціонерному товариству комерційному банку «ПРИВАТБАНК» укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 01.03.2012 № 15/12, строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею 15,96 кв.м по            вул. Космонавтів, у районі санаторію «Дубки», у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.12.2016 № 17-6376.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол № 33, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю юридичній фірмі «Авторитет К» укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 13.10.2010 № 50/16, строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею 12 кв.м по         просп. Героїв України, зупинка «Плавбасейн», у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.10.2016 № 17-5142.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол № 34, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «ТРЕСТПРОФБІЗНЕС» укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 07.07.2011 № 7/12, строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування групи стаціонарних тимчасових споруд у кількості 2 шт. (кожна площею 18 кв.м) загальною площею 36 кв.м по вул. Пограничній, поблизу будинку № 167, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.11.2016 № 17-5765.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол № 34, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «Екселент – К» укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 07.07.2011 № 7/12, строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування групи стаціонарних тимчасових споруд у кількості 2 шт. (кожна площею 24 кв.м) загальною площею 48 кв.м по вул. Космонавтів, біля будинку № 126/А, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.11.2016 № 17-5767.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол № 34, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

5. Дозволити фізичній особі - підприємцю Середі Ірині Анатоліївні  укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 13.10.2010 № 50/16, строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею 8 кв.м по просп. Богоявленському ріг вул. Пограничної у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.10.2016        № 17-5077.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол № 34, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

6. Дозволити фізичній особі – підприємцю Ларіній Нелі Василівні укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням міської ради від 07.07.2011 № 7/12, строком на 1 рік з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею 30 кв.м по просп. Миру ріг вул. Скульптора Ізмалкова у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 28.12.2016 № 17-4933/2.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол № 34, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Зобов’язати землекористувачів:

-  протягом 20 робочих днів з дати прийняття цього рішення звернутись до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту;

- укласти договір про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту та здійснити плату по ньому не пізніше 2 місяців з дати прийняття цього рішення. У разі ухилення замовника без поважних причин від укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, затримання надання необхідних документів для його укладення, непідписання договору про зміни до договору або нездійснення за ним плати протягом 2 місяців з дати прийняття рішення, замовник втрачає право на укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, розміщення пересувної тимчасової споруди  (групи пересувних тимчасових споруд) та зобов’язаний звільнити земельну ділянку;

виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з технічною документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення пересувних тимчасових споруд (групи пересувних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності.

 

2. Переоформити договір про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення стаціонарної тимчасової споруди (групи стаціонарних тимчасових споруд) по м. Миколаєву:

 

1. Дозволити фізичній особі – підприємцю Хачатурову Вадиму Володимировичу переоформити договір про встановлення особистого строкового сервітуту від 06.03.2012 № 39 шляхом внесення змін до цього договору в частині заміни сторони по договору з фізичної особи-підприємця Фрези (Ішматової) Світлани Вікторівни на фізичну особу-підприємця Хачатурова Вадима Володимировича та продовжити договір строком на 1 рік з дати прийняття рішення з правом його поновлення на той самий термін протягом 4 років шляхом укладення відповідного договору про зміни до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди площею              14 кв.м по вул. Артема, поблизу житлового будинку № 31, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.12.2016  № 17-6170.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол № 34, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Зобов’язати землекористувачів:

-  протягом 20 робочих днів з дати прийняття цього рішення звернутись до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо переоформлення договору про встановлення особистого строкового сервітуту;

виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з технічною документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення пересувних тимчасових споруд (групи пересувних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності.

 

3. Відмовити у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування стаціонарних тимчасових споруд (групи стаціонарних тимчасових споруд) по                         м. Миколаєву:

 

1. Відмовити фізичній особі – підприємцю Берадзе Катерині Зотівні  у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування стаціонарної тимчасової споруди загальною площею 30 кв.м по вул. Лагерне поле, поблизу домоволодіння № 5,  у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.10.2016 № 17-4971 та від 08.12.2016 № 17-6004.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол № 34, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Відмовити фізичній особі – підприємцю Віхровій Юлії Костіївні у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування групи стаціонарних тимчасових споруд загальною площею 48 кв.м по вул. Озерній, поблизу буднику № 13-а,  у Заводському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.12.2016 № 17-6186.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 30.01.2017, протокол № 34, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Зобов’язати замовників відповідно до розділу 3 Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва, затвердженого рішенням міської ради від 14.02.2013 № 25/19, оформити паспорт прив’язки стаціонарної тимчасової споруди (групи стаціонарних тимчасових споруд).

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

  

Міський  голова                                                                                О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: