Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 квітня 2017                                                                              № 18/13

Про надання у власність земельних ділянок  

військовослужбовцям, що є учасниками антитерористичної

операції, та учасникам бойових дій та внесення змін до рішень

міської ради

 

         Розглянувши звернення військовослужбовців, що є учасниками антитерористичної операції, та учасників бойових дій, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати військовослужбовцю, що є учасником антитерористичної операції, у власність земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд:

1.  Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (кадастровий номер 4810137200:17:052:0408) загальною площею 1000 кв.м (під житловою забудовою одно- та двоповерховою),  у тому числі 1000 кв.м під прибудинковою територією, із земель комунальної власності, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по               пров. Грецькому, 2/6 в Центральному районі м. Миколаєва.

Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 17.10.2012  №1051,  відсутні.

1.1. Надати громадянину Сидоренку Юрію Михайловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Грецькому, 2/6 в Центральному районі м. Миколаєва, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури міської ради від 10.06.2016 №17-2900.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 16.01.2017, протокол №33, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Зобов'язати громадян:

- одержати документи, які посвідчують право на землю в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог               ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України;

- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками відповідних органів.

 

2. Внести зміни до рішень міської ради:

1. Пункт 97 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 08.12.2016 №11/11: «97. Громадянину Плюсніну Володимиру Валентиновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Святославівській, 10» викласти в такій редакції: «97. Громадянину Плюсніну Володимиру Валентиновичу, учаснику бойових дій, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 986 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по                вул. Святославівській, 24».

Підстава: заява гр. Плюсніна В.В. від 12.01.2017 №40/Пз-17.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.02.2017, протокол №35, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

2. Пункт 104 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 08.12.2016 №11/11: «104. Громадянину Вовченку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 986 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Святославівській, 24» викласти в такій редакції: «104. Громадянину Вовченку Сергію Анатолійовичу, учаснику бойових дій, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по               вул. Святославівській, 10».

Підстава: заява гр. Вовченка С.А. від 12.01.2017 №41/Пз-17.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.02.2017, протокол №35, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

3. Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (Бондаренку), відповідно до міської програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, надати адресну грошову допомогу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального будівництва шляхом перерахування коштів на рахунок, який відкрито у банківській установі.

 

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

Міський  голова                                                                      О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: