Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

24 лютого 2017                                                                                 № 169

Про надання дозволу громадянам

на укладання правочину про

визначення часток нерухомого

майна, що є спільною сумісною

власністю

 

Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання правочину про визначення часток у праві спільної сумісної власності на нерухоме майно, відповідно до ст. 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. дозвіл (ПІБ), (ПІБ), (ПІБ), (ПІБ), укласти та підписати договір про визначення часток у праві спільної сумісної власності на трикімнатну квартиру (№) по вул. (адреса) у  м. Миколаєві, враховуючи, що зазначений правочин не порушує прав малолітньої дитини, (ПІБ), (дата) р.н., яка має  право користування зазначеним житлом.

 

2. Попередити законного представника про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради  Покітко А.М.

 

Міський голова                                                                           О.Ф.Сєнкевич

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: