Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

                                                             

17 січня 2017                                                                                № 14/1

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення

змін до рішень міської ради по Центральному району                

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

 

1. Громадянці Михайлюк Світлані Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 29 кв.м, з метою надання в оренду для розміщення індивідуального  гаража по вул. Інженерній, 3 та подальшого його обслуговування, з подальшим присвоєнням окремої адреси, згідно з  висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.02.2016 №15-352.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 на засіданнях постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 11.04.2016, протокол №9, та від 30.05.2016, протокол №13, перенесено депутатом Концевим І.О.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

Пункт 1 на пленарному засіданні міської ради від 17.01.2017 перенесено за пропозицією депутата міської ради Січка Д.С.                                        

2. Громадянці Сукач Анастасії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 558 кв.м з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  поблизу будинку по вул. Лісовій, 10, з подальшим присвоєнням окремої поштової адреси, відповідно до  висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.05.2016 №15-1147.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.06.2016, протокол №14.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

3. Громадянину Стерпулу Ярославу Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 545 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Староболгарській (Жовтневій), 48-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.05.2016 №15-3352.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 перенесено на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 06.06.2016, протокол №14.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

4. Громадянці Зажеріло Валентині Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 540 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Виноградна, 4-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.05.2016 №15-4287.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

5. Громадянці Деордієвій Марині Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 920 кв.м, з метою передачі  у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Лісова, 12-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.05.2016 №15-2953.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

6. Громадянці Іщук Надії Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки №51 загальною орієнтовною площею 297 кв.м, з метою надання у власність для ведення садівництва у складі СТ «Колективний труд», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 22.01.2016 №15-48.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

7. Громадянці Євстроповій Валентині Дмитрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1066 кв.м, з яких: у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м та в оренду без права забудови земельну ділянку площею 66 кв.м, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Відродження, 10, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.08.2016 №15-958/2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

8. Громадянину Гапішку Миколі Борисовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 600 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Сиреньовій, 11, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.08.2016 №15-1639.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

9. Громадянину Гамовичу Василю Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 795 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Павла Глазового (Лазо), 5-в, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.08.2016 №15-847.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

10. Громадянці Совщак Ірині Євгенівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки №4 загальною орієнтовною площею 464 кв.м, з метою надання у власність для ведення садівництва у складі СТ «Лісне», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 07.09.2016 №15-1475.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 19.09.2016, протокол №21, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

11. Громадянці Дрожжиній Вірі Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1510 кв.м, з яких: у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м та в оренду без права забудови земельну ділянку площею 510 кв.м, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Христо Ботєва, 83, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016 №15-2236.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.10.2016, протокол №22, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

12. Громадянці Мєдвєдєвій Антоніні Веніамінівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки №580 загальною орієнтовною площею 490 кв.м, з метою надання у власність для ведення садівництва у складі СТ «Корабели», відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016 №15-2151.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 17.10.2016, протокол №25, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

13. Громадянці Морозовій Ларисі Аркадіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки №416 загальною орієнтовною площею 525 кв.м, з метою надання у власність для ведення садівництва у складі СТ «Корабели», відповідно до  висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 №15-1531.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 17.10.2016, протокол №25, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

 

2. Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:

1. Пункт 14 розділу 1  рішення Миколаївської міської ради від 15.09.2015  №49/43 «14. Громадянину Сухарєву Геннадію Гавриловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 25 кв.м, з метою надання в оренду, для будівництва та подальшого обслуговування гаража №4 по вул. Севастопольській, поблизу будинку №44, з присвоєнням окремої адреси, згідно із висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.07.2015 №15-2319» викласти в такій редакції «14. Громадянину Сухарєву Геннадію Гавриловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 25 кв.м, з метою передачі у власність, для будівництва та подальшого обслуговування гаража №4 по вул. Севастопольській, поблизу будинку №44, з присвоєнням окремої адреси, згідно із висновками управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.07.2015 №15-2319 та від 10.06.2016 №15-2319/2».

(Підстава: заява від гр. Сухарєва Г.Г. від 01.06.2016 №1369/Пз-16 та погодження управління містобудування та архітектури міської ради від 10.06.2016 №15-2319/2).

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 22.08.2016, протокол №19, на якому  рекомендовано погодити та  винести це питання на розгляд  міської ради.

3. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської  міської ради погоджені проекти землеустрою.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови Турупалова А.В.

 

 

Міський  голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: