Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 січня 2017                                                                                       № 58

Про надання  дозволу громадянам

ПІБ, ПІБ на укладання договору

дарування

 

     Розглянувши документи про надання дозволу  громадянам  ПІБ, ПІБ  на  укладання договору  дарування, відповідно до ст.ст. 31,    242, 717-719   Цивільного     кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про     місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

       1. Надати дозвіл  гр. ПІБ   подарувати  1/2 частки будинку адреса у м. Миколаєві, що є його приватною власністю  малолітній   ПІБ, р.н.,  в  зв’язку з продажем  ½ частки   кімнати  адреса  у м. Миколаєві.

     2. Надати дозвіл законному представнику, ПІБ, прийняти в дар від імені та на ім’я малолітньої ПІБ,….  р.н.,   1/2 частки адреса у м. Миколаєві, а також підписати відповідні документи.

    3. Попередити законних представників малолітньої про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

    4. Зобов’язати законних представників малолітньої у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документу, що підтверджує право власності дитини на придбане житло.

    5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич                 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: