Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 50/36 від 2010-10-13

Про  вилучення, надання, передачу у власність, спільну    сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради  по Корабельному району м. Миколаєва (П.19,19.2 Р.І ВН. ЗМІН. №2/33 ВІД 30.12.10)


П.19,19.2 Р.І ВН. ЗМІН
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, Постановою Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”, рішенням міської ради від 31.10.03 №16/7,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 764 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коллонтай, 131.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
1.1.Надати Томчуку Олександру Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 764 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коллонтай, 131.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.09.10, протокол №79, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
2.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бригадній, 42-в.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
2.1.Надати Ніколаєнку Ігорю Олеговичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бригадній, 42-в.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.09.10, протокол №79, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
3.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1205 кв.м , із них 1000 кв.м - у власність, 205 кв.м - в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул.  Литовченка, 62.
Земельна ділянка площею 205 кв.м має обмеження у використанні, згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 –«інші обмеження» (без  права забудови).
3.1.Надати Московій Галині Йосипівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м , із земельної ділянки загальною площею 1205 кв.м, для обслуговування житлового будинку і господарських споруд по вул. Литовченка, 62.
 3.2.Передати Московій Галині Йосипівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 205 кв.м, із земельної ділянки загальною площею 1205 кв.м, для обслуговування житлового будинку і  господарських споруд по вул. Литовченка, 62.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.09.10, протокол №79, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
4.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 340 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бела Куна, 29.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
4.1.Надати Царегородцевій Антоніні Григорівні у власність земельну ділянку площею 340 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бела Куна, 29.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.09.10, протокол №79, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
5.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бела Куна, 42.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
5.1.Надати Коростеленку Віталію Олексійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м  для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бела Куна, 42.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
6.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 465 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Літній, 45.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
6.1.Надати Мизі Лілії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 465 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Літній, 45.
 Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
7.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 503 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коцюбинського, 40.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
7.1.Надати Іващенко Лідії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 503 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коцюбинського, 40.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
 
8.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1012 кв.м , із них 1000 кв.м у власність, 12 кв.м в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Дибенка, 44.
 
            Земельна ділянка має обмеження  у використанні , згідно з КООВЗД:
-обмеження типу 01.06.23- «інші обмеження» ( без права забудови), на частину земельної ділянки площею 12 кв.м.                   
 
8.1.Надати Герасимову Олександру Костянтиновичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м, із земельної ділянки загальною площею 1012 кв.м, для обслуговування житлового будинку і  господарських споруд по вул. Дибенка, 44.
 
8.2.Передати Герасимову Олександру Костянтиновичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 12 кв.м, із земельної ділянки загальною площею 1012 кв.м, для обслуговування житлового   будинку  і  господарських споруд по вул. Дибенка, 44.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
 
Пункт 9 «Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 798 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Ольшанців, 182.
 
            Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.              
 
9.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08 №31/39.
 
9.2.Надати Литвинець Надії Олександрівні у власність земельну ділянку площею 798 кв.м для обслуговування   житлового   будинку  і  господарських споруд по вул. Ольшанців, 182.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.» на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією начальника управління земельних ресурсів Мороза О. І.
 
 
Пункт 10 «Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Космонавта Волкова, 133.
 
            Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.              
 
10.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.04.08 №23/39.
 
10.2.Надати Андреєвій Ларисі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування   житлового   будинку  і  господарських споруд по вул. Космонавта Волкова, 133.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.» на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією начальника управління земельних ресурсів Мороза О. І.
 
Пункт 11 «Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 172 кв.м в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. 4 Маячному, 12.
 
            Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.              
 
11.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 13.03.08 №22/51.
 
11.2.Передати Зайцевій Катерині Олександрівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 172 кв.м для обслуговування   житлового   будинку  і  господарських споруд пров. 4 Маячному, 12.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.» на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією начальника управління земельних ресурсів Мороза О. І.
12.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гречаного, 14.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
12.1.Надати Місаренку Володимиру Іллічу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гречаного, 14.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
Пункт 13 «Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 112 кв.м в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування житлового будинку та господарських споруд по вул. Дибенка, 50-б.
 
            Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.              
 
13.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 01.10.09 №38/30.
 
13.2. Передати Пягаю Феліксу Олексійовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 112 кв.м для обслуговування   житлового   будинку  і  господарських споруд вул. Дибенка, 50-б.
 
 Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.» на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією начальника управління земельних ресурсів Мороза О. І.
14.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 818 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дибенка, 38.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
14.1.Надати Севідову Роману Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 818 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дибенка, 38.
 Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
15.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 566 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Фонтанній, 46.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні. 
15.1.Надати Байкіну Антону Вікторовичу у власність земельну ділянку площею 566 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Фонтанній, 46.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
16.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 108-а.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: 01.06.23 – «інші обмеження» (каналізація, газопровід), на частину земельної ділянки площею 180 кв. м. 
16.1.Надати Коврижкіну Ігорю Геннадійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 108-а.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
17.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 900 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 108.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: 01.06.23 – «інші обмеження» (каналізація, газопровід), на частину земельної ділянки площею 180 кв. м. 
17.1.Надати Коврижкіній Олені Михайлівні у власність земельну ділянку площею 900 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 108.
 Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
18.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа ( державного акта ) на земельну ділянку площею 890 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Генерала Попеля, 27-а.
Земельна ділянка має обмеження у використанні згідно з КООВЗД: 01.06.23 – «інші обмеження» (каналізація, газопровід), на частину земельної ділянки площею 180 кв. м. 
18.1.Надати Циханському Івану Васильовичу у власність земельну ділянку площею 890 кв.м для   обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. . Генерала Попеля, 27-а.
 Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
19.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 336 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. 2 Прибузькому, 9/1.
 
            Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.              
 
19.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 25.06.10 №47/42.
 
19.2.Надати Ткачук Надії Семенівні у власність земельну ділянку площею 336 кв.м для  обслуговування житлового будинку та господарських споруд по пров. 2 Прибузькому, 9/1.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 04.10.10, протокол №81, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10).
 
 
 
2.Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
Пункт 1 «Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000 кв.м у власність, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по вул. Литовченка, 230.
  Обмеження   на   використання    земельної   ділянки  згідно з КООВЗД відсутні.              
1.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08 № 24/29.
1.2.Надати Ребедак Альоні Леонідівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для  будівництва та обслуговування   житлового   будинку  і  господарських будівель по вул. Литовченка, 230.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.09.10, протокол №79, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.» на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією начальника управління земельних ресурсів Мороза О. І.
 
 
Пункт 2 «Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 770 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови для  будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тернопільській, 107.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 04.09.09  №36/54.
2.2.Надати Балозі Михайлу Войтеховичу у власність земельну ділянку площею 770 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тернопільській, 107.
 Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.» на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10 перенесено на розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією начальника управління земельних ресурсів Мороза О. І.
 
3.Затвердити проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови для  будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тернопільській, 172-а.
 Обмеження на використання земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1.Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 12.06.08  №24/29.
3.2.Надати Шевчук Ілоні Сергіївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Тернопільській, 172-а.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 04.10.10, протокол №81, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10).
Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ;
-виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.
3. Внести зміни до рішень міської ради та виконкому міської ради:
 
1. У пунктах 42 та 42.1 розділу І рішення міської ради від 25.06.10 №47/51 слова та цифри « 668 кв. м» замінити словами та цифрами «833 кв.м».
(Підстава: корегування площі земельної ділянки відповідно до наданого погодженого кадастрового плану).
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.09.10, протокол №79, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
 
 
2. У пунктах 53 та 53.2 розділу І рішення міської ради від 19.12.08 №31/52 слова та цифри «пров. Адмірала Нахімова, 62» замінити словами та цифрами «пров. Нахімова, 62».
( Підстава: уточнення назви вулиці відповідно до  клопотання заявника 14.09.10 №01-1936).
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.09.10, протокол №79, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
3. Пункт 17.1. розділу ІІІ рішення міської ради від 25.06.10 №47/51: «17.1. Надати Косолапу Віктору Степановичу у власність земельну ділянку №9/10 площею 1200 кв.м для ведення садівництва у складі  СВТ "Зорька".» вважати таким, що втратив чинність.
(Підстава: звернення голови СВТ «Зорька» Главацького С. М. та службова записка від 23.09.10 №02-15/2467, 02-15/2767(09)).
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 29.09.10, протокол №80, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд сесії міської ради.
(Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10).
 
4. Пункт 2.1. розділу І рішення міської ради від 06.09.10 №48/40: «2.1.Надати Бойку Олександру Васильовичу у власність земельну ділянку площею 620 кв.м для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд по пров.Гагаріна,42.» вважати таким, що втратив чинність.
(Підстава: службова записка від 30.09.10 №124/18-а).
(Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10).
 
5. Пункти 14.1 та 14.2 розділу І рішення міської ради від 06.09.10 №48/40: «14.1.Надати Очколясу Віктору Івановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною площею 1148 кв.м по вул. Червоносільській,41-а .
14.2.Передати Очколясу Віктору Івановичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 1148 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною площею 2148 кв.м по вул. Червоносільській,41-а.» вважати такими, що втратили чинність.
(Підстава: службова записка від 30.09.10 №124/18-а).
(Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10).
 
6. Пункти 34.1 та 34.2 розділу І рішення міської ради від 06.09.10 №48/40: «34.1.Надати Московій Галині Йосипівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд із домоволодіння загальною площею 1205 кв.м по вул.Литовченка,62.
34.2.Передати Московій Галині Йосипівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 205 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд із домоволодіння загальною площею 1205 кв.м по вул.Литовченка,62.» вважати такими, що втратили чинність.
(Підстава: службова записка від 30.09.10 №124/18-а).
(Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10).
 
7. Пункт 2.1. розділу І рішення міської ради від 06.09.10 №48/40: 36.1. Надати Гусаровій Тетяні Миколаївні у власність земельну ділянку площею 556 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по    пров. Литовченка,17.» вважати таким, що втратив чинність.
(Підстава: службова записка від 30.09.10 №124/18-а).
(Пункт 7 включено на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10).
 
8. Пункти 38.1 та 38.2 розділу І рішення міської ради від 06.09.10 №48/40: «38.1.Надати  Степаніцину Володимиру Дмитровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд із домоволодіння загальною площею 1163 кв.м по вул. Желєзнякова,1.
38.2.Передати Степаніцину Володимиру Дмитровичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 163 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд із домоволодіння загальною площею 1163 кв.м по    вул. Желєзнякова,1.» вважати такими, що втратили чинність.
(Підстава: службова записка від 30.09.10 №124/18-а).
(Пункт 8 включено на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10).
 
9. Пункт 9.1 розділу ІV рішення міської ради від 06.09.10 №48/40: «9.1.Надати громадянці Попковій Галині Віталіївні у власність земельну ділянку загальною площею 700 кв.м для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Червоносільській,36.» вважати таким, що втратив чинність.
(Підстава: службова записка від 30.09.10 №124/18-а).
(Пункт 9 включено на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10).
 
10. Пункт 21.1 розділу ІV рішення міської ради від 06.09.10 №48/40: «21.1.Надати громадянці Плєско Ларисі Борисівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель  та споруд по вул.Декоративній,11.» вважати таким, що втратив чинність.
(Підстава: службова записка від 30.09.10 №124/18-а).
(Пункт 10 включено на пленарному засіданні міської ради від 13.10.10).
 
 Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах» .
4.Управлінню земельних ресурсів :
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
 
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та  регулювання земельних відносин (Мерікова).
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: