Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

23 грудня 2016                                                                              №  13/19

Про прийняття видатків медичної субвенції з державного

бюджету місцевим бюджетам – субвенція з районного бюджету

Вітовського району до бюджету м. Миколаєва на здійснення

делегованих державою повноважень по медичному

обслуговуванню вторинною (спеціалізованою) медичною

допомогою мешканців Вітовського району: сіл Добра Надія, Ясна

Поляна та селищ Каравелове, Зайчівське, Капустине у 2017 році

 

         З метою забезпечення своєчасного медичного обслуговування населення Вітовського району: сіл Добра Надія, Ясна Поляна та селищ Каравелове, Зайчівське, Капустине, керуючись ст. 93 Бюджетного кодексу України та ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняти видатки медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам – субвенція з районного бюджету Вітовського району до бюджету м. Миколаєва на здійснення делегованих державою повноважень по медичному обслуговуванню вторинною (спеціалізованою) медичною допомогою мешканців Вітовського району: сіл Добра Надія, Ясна Поляна та селищ Каравелове, Зайчівське, Капустине у 2017 році в кількості 1,700 тис. чол. у сумі 714,2 тис. грн.

2. Доручити міському голові укласти з Вітовською районною радою договір про прийняття видатків медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам – субвенція з районного бюджету Вітовського району до бюджету м. Миколаєва на здійснення делегованих державою повноважень по медичному обслуговуванню вторинною (спеціалізованою) медичною допомогою мешканців Вітовського району: сіл Добра Надія, Ясна Поляна та селищ Каравелове, Зайчівське, Капустине у 2017 році в закладах охорони здоров’я міста.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Бернацького), з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Мотуза), заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

 

Міський голова                                                                                О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: