Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

09 грудня 2016                                                                                          №  1146

Про укладення та продовження терміну дії договору про

встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення

пересувної тимчасової споруди (групи пересувних тимчасових

споруд) по м. Миколаєву

 

         Розглянувши звернення суб’єктів господарювання, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Миколаївської міської ради від 14.02.2013 № 25/20 «Про затвердження Порядку розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити технічну документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення пересувних тимчасових споруд (групи пересувних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності:

 

1. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 24 кв.м, у тому числі 24 кв.м  під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 6 кв.м) по вул. Обереговій ріг просп. Героїв України у Центральному  районі.

1.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «ОБЕРЕГОВА» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 6 кв.м) загальною площею 24 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Обереговій ріг               просп. Героїв України у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 № 17-4672.

 

2. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 24 кв.м, у тому числі 24 кв.м  під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 6 кв.м) по вул. Обереговій ріг просп. Героїв України у Центральному  районі.

2.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «ОБЕРЕГОВА» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 6 кв.м) загальною площею 24 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Обереговій ріг               просп. Героїв України у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 № 17-4674.

 

3. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 24 кв.м, у тому числі 24 кв.м  під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 6 кв.м) по вул. Обереговій ріг просп. Героїв України у Центральному  районі.

3.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «ОБЕРЕГОВА» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 6 кв.м) загальною площею 24 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Обереговій ріг               просп. Героїв України у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 № 17-4673.

 

4. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 24 кв.м, у тому числі 24 кв.м  під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 6 кв.м) по вул. Обереговій ріг просп. Героїв України у Центральному  районі.

4.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «ОБЕРЕГОВА» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 6 кв.м) загальною площею 24 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Обереговій ріг               просп. Героїв України у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 № 17-4675.

 

5. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 30 кв.м, у тому числі 30 кв.м  під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 5 шт. (кожна площею 6 кв.м) по вул. Обереговій ріг просп. Героїв України у Центральному  районі.

5.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «ОБЕРЕГОВА» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 5 шт. (кожна площею 6 кв.м) загальною площею 30 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Обереговій ріг               просп. Героїв України у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 № 17-4677.

6. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 30 кв.м, у тому числі 30 кв.м  під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 5 шт. (кожна площею 6 кв.м) по вул. Обереговій ріг просп. Героїв України у Центральному  районі.

6.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «ОБЕРЕГОВА» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 5 шт. (кожна площею 6 кв.м) загальною площею 30 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Обереговій ріг               просп. Героїв України у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 № 17-4676.

 

7. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 24 кв.м, у тому числі 24 кв.м  під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 6 кв.м) по вул. Обереговій ріг просп. Героїв України у Центральному  районі.

7.1. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю «ОБЕРЕГОВА» укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 6 кв.м) загальною площею 24 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Обереговій ріг               просп. Героїв України у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 14.09.2016 № 17-4671.

 

8. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 10  кв.м, у тому числі 10 кв.м під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення пересувної тимчасової споруди по вул. Металургів, біля житлового будинку № 32, у Корабельному  районі.

8.1. Дозволити фізичній особі – підприємцю Агаєву Поладі Зануну огли   укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення пересувної тимчасової споруди площею 10 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Металургів, біля житлового будинку № 32, у Корабельному  районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.08.2016 № 17-4503/2.

 

9. Затвердити технічну документацію  із землеустрою  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту на земельну ділянку загальною площею 50 кв.м, у тому числі 50 кв.м  під тимчасовою забудовою, зарахувавши її до земель комерційного використання, для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 5 шт. (кожна площею 10 кв.м) по вул. Потьомкінській, біля будівлі № 65/7, у Центральному  районі.

9.1. Дозволити фізичній особі – підприємцю Фоміну Дмитру Юрійовичу укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік для розміщення групи пересувних тимчасових споруд у кількості 5 шт. (кожна площею 10 кв.м) загальною площею 50 кв.м для провадження підприємницької діяльності по вул. Потьомкінській, біля будівлі № 65/7, у Центральному  районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.07.2016                  № 17-3058.

 

Зобов’язати землекористувачів:

-  протягом 20 робочих днів з дати прийняття цього рішення звернутись до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік;

- укласти договір про встановлення особистого строкового сервітуту та здійснити плату по ньому не пізніше 2 місяців з дати прийняття цього рішення. У разі ухилення замовника без поважних причин від укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту, затримання надання необхідних документів для його укладення, непідписання договору або нездійснення за ним плати протягом 2 місяців з дати прийняття рішення, замовник втрачає право на укладення договору, розміщення пересувної тимчасової споруди  (групи пересувних тимчасових споруд) та зобов’язаний звільнити земельну ділянку;

виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з технічною документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення пересувних тимчасових споруд (групи пересувних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності.

 

2. Продовжити термін дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди (групи пересувних тимчасових споруд) по м. Миколаєву, за умови сплати за період з дати закінчення договору про встановлення особистого строкового сервітуту до дати прийняття цього рішення:

 

1. Дозволити фізичній особі - підприємцю Тищенко Оксані Вікторівні укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням виконкому міської ради від 26.04.2013 № 427, строком на 1 рік з дати прийняття рішення до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування групи пересувних тимчасових споруд у кількості 5 шт.   (4 шт. – площею  10 кв.м, 1 шт. площею - 8 кв.м) загальною площею 48 кв.м по вул. Соборній, поблизу будівлі № 1/11, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 09.09.2016 № 17-3054.

 

2. Дозволити фізичній особі – підприємцю Ільіній Віолі Михайлівні укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням виконкому міської ради від 28.05.2015 № 400, строком на 1 рік з дати прийняття рішення для обслуговування  групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 10 кв.м) загальною площею 40 кв.м по вул. Соборній, біля будівлі  № 3-а/9, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.07.2016          № 17-3059.

 

3. Дозволити фізичній особі – підприємцю Ільіній Віолі Михайлівні укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням виконкому міської ради від 28.05.2015 № 400, строком на 1 рік з дати прийняття рішення для обслуговування  групи пересувних тимчасових споруд у кількості 4 шт. (кожна площею 10 кв.м) загальною площею 40 кв.м по вул. Соборній, біля будівлі  № 3-а/9, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.07.2016    № 17-3057.

 

4. Дозволити фізичній особі - підприємцю Іващенко Наталі Михайлівні укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням виконкому міської ради від 27.04.2012 № 356, строком на 1 рік з дати прийняття рішення до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Миколаєва та архетипів, для обслуговування пересувної тимчасової споруди загальною площею 6 кв.м по вул. Театральній, біля онкодиспансеру, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 19.08.2016 № 17-3126.

 

5. Дозволити фізичній особі - підприємцю Ніколайчук Людмилі Анатоліївні укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням виконкому міської ради від 26.04.2013 № 427, строком на 1 рік з дати прийняття рішення до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 6 кв.м по  вул. Генерала Попеля, поблизу будинку  № 223, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 29.08.2016 № 17-3938.

 

6. Дозволити приватному підприємству «Алданн»  укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням виконкому міської ради від 27.06.2014 № 590, строком на 1 рік з дати прийняття рішення до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 10 кв.м по вул. Океанівській, біля будинку № 39, у Корабельному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 09.09.2016 № 17-367.

 

7. Дозволити фізичній особі – підприємцю Єрмолаєвій Анжелі Св'ятославівні укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням виконкому міської ради від 27.04.2012 № 356, строком на 1 рік з дати прийняття рішення до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 6 кв.м по вул. Південній ріг просп. Богоявленського у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.09.2016 № 17-4485.

 

8. Дозволити фізичній особі – підприємцю Дікусар Олені Федорівні укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням виконкому міської ради від 24.02.2012 № 156, строком на 1 рік з дати прийняття рішення до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 8 кв.м по просп. Богоявленському ріг вул. Космонавтів у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 26.08.2016 № 17-3708.

 

9. Дозволити фізичній особі – підприємцю Рагімовій Фірузі Рустам-кизи укладання договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, який було дозволено укласти рішенням виконкому міської ради від 22.08.2013 № 808, строком на 1 рік з дати прийняття рішення до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для обслуговування пересувної тимчасової споруди  загальною площею 6 кв.м по вул. Космонавтів,навпроти будинку № 136, у Інгульському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.10.2016 № 17-4453/5.

 

Зобов’язати землекористувачів:

-  протягом 20 робочих днів з дати прийняття цього рішення звернутись до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради щодо укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту строком на 1 рік;

- укласти договір про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту та здійснити плату по ньому не пізніше 2 місяців з дати прийняття цього рішення. У разі ухилення замовника без поважних причин від укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, затримання надання необхідних документів для його укладення, непідписання договору про зміни до договору або нездійснення за ним плати протягом 2 місяців з дати прийняття рішення, замовник втрачає право на укладення договору про зміни до договору про встановлення особистого строкового сервітуту, розміщення пересувної тимчасової споруди  (групи пересувних тимчасових споруд) та зобов’язаний звільнити земельну ділянку;

виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

виконувати обмеження в користуванні земельною ділянкою згідно з технічною документацію  щодо встановлення меж особистого строкового сервітуту для розміщення пересувних тимчасових споруд (групи пересувних тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності.

 

3. Відмовити у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувних тимчасових споруд (групи пересувних тимчасових споруд) по                         м. Миколаєву:

 

1. Відмовити фізичній особі – підприємцю Хачатурову Вадиму Володимировичу у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди загальною площею 7 кв.м по просп. Центральному ріг вул. Бузника у Заводському районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.09.2016  № 17-4531.

 

2. Відмовити фізичній особі – підприємцю Джафарову Елсевару Мірзаде огли у продовженні строку дії договору про встановлення особистого строкового сервітуту для обслуговування пересувної тимчасової споруди загальною площею 10 кв.м по вул. Садовій, біля будинку № 11-13, у Центральному районі відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.10.2016 № 17-4447/2.

 

4. Зобов’язати замовників відповідно до розділу 3 Порядку розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Миколаєва, затвердженого рішенням міської ради від 14.02.2013 № 25/20, оформити паспорт прив’язки пересувної тимчасової споруди (групи пересувних тимчасових

споруд).

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), першого заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

 

Міський  голова                                                                    О.Ф.Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: