Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 жовтня 2016                                                                                      № 279р

Про проведення перевірок стану

інформаційно-роз’яснювальної роботи

з пожежної безпеки

 

          З метою запобігання виникненню пожеж у житловому секторі та посиленню інформованості населення щодо дій при виникненні пожежонебезпечної ситуації, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

1. Створити робочу групу з перевірки проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи балансоутримувачами гуртожитків міста щодо попередження пожеж (далі – робоча група) та затвердити її склад (додається).

 

2. Робочій групі провести перевірки розміщення в гуртожитках табличок, листівок, плакатів з інформацією щодо правил пожежної безпеки в побуті та рекомендаціями про порядок дій на випадок пожежі, трафаретних написів номерів телефону виклику екстрених служб.

 

3. Розглянути на черговому засіданні міського координаційного комітету з безпечної життєдіяльності населення результати перевірок робочою групою.

 

4. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради здійснювати контроль за проведенням оглядів протипожежного стану приміщень, підвалів, горищ та технічних поверхів будівель балансоутримувачами гуртожитків.

 

5. Управлінню освіти Миколаївської міської ради організувати проведення бесід з дітьми щодо основних правил пожежної безпеки в побуті.

 

6. Департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді активізувати здійснення роз’яснювальної роботи щодо дотримання правил пожежної безпеки та надання протипожежної агітації під час відвідування фахівцями із соціальної роботи та соціальними працівниками на закріпленій території осіб похилого віку, інвалідів, багатодітних сімей, малозабезпечених верств населення та сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

 

7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 24 жовтня 2016

№ 279р

 

СКЛАД

робочої групи з перевірки проведення інформаційно-роз’яснювальної

роботи балансоутримувачами гуртожитків щодо попередження пожеж

 

Голова робочої групи

 

Бондаренко

Сергій Миколайович

-

директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради

 

Заступник голови робочої групи

 

Ніколаєва

Олена Вікторівна

-

заступник директора департаменту – начальник управління праці департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради

 

Члени робочої групи

 

Гапчук

Олександр Миколайович

-

заступник начальника управління – начальник відділу з експлуатації житлового господарства управління житлового господарства департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради

 

Жмур

Сергій Олексійович

-

начальник відділу захисту населення управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Миколаївської міської ради

 

Криворучко

Андрій Сергійович

-

заступник начальника управління – начальник відділу пожежної безпеки управління державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки  та цивільного захисту ГУ ДСНС України у Миколаївській області (за узгодженням)

 

Подройко

Галина Олексіївна

-

заступник директора КЖЕП “Гуртожиток”

 

Соловей

Лариса Євгеніївна

-

заступник начальника відділу зайнятості, охорони та умов праці управління праці департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради

 

 

__________________________________________________

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: