Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

13.12.2001                                                             № 36/11

Про   створення   та  реорганізацію

комунальних підприємств і установ,

затвердження їх статутів

П.5.1 ВН.ЗМ.

П.5.1 ВН.ЗМ.

ВН.ЗМ. ДО П.5.1

 

     З метою врегулювання суспiльних вiдносин у сферi дорожнього руху i його безпеки, визначення структури управлiння, ремонту та утримання в безпечному для дорожнього руху станi вулиць, дорiг, мостiв i залiзничних переїздiв у мiстi Миколаєвi,  рацiонального використання бюджетних коштiв  для   їх   утримання  та  експлуатацiї, з метою вдосконалення місцевого господарства для вирішення соціально-економічних проблем територіальної громади міста по утриманню та експлуатації житлового фонду,  керуючись ст.ст.6,9 Закону України "Про дорожнiй рух",  п.30 ст.26 Закону  України "Про мiсцеве самоврядування в Українi",  ст.ст.2,5,9,10 Закону України "Про пiдприємства в Українi", ст.5 Декрету Кабiнету Мiнiстрiв України "Про державне мито" вiд 21.01.93   № 7-93, мiська  рада

 

ВИРIШИЛА:

 

1. Створити на базі комунального майна, повернутого до комунальної власності територіальної громади міста з орендного користування організації орендарів колективного підприємства “Експлуатація доріг, мостів”, комунальне пiдприємство "ЕЛУ автодорiг"  та затвердити його статут.

2. Управлiнню майном комунальної власностi Миколаївської  мiської ради (Болотнiй В.В.) передати комунальному підприємству “ЕЛУ автодоріг” у встановленому чинним законодавством порядку:

2.1. Майно, яке необхідне для забезпечення його діяльності.

2.2. Дороги, мости, причал, ливневу каналізацію та інші дорожні об”єкти, права та обов”язки щодо їх  управлiння, експлуатацiї й утримання, згідно з чинним законодавством України, а також технічні паспорти на дані об”єкти, виготовлені в установленому порядку.

3. Комісії  з питань планування, бюджету та фiнансiв щоквартально розглядати звіти управління житлово-комунального господарства щодо виділення та використання коштів КП “ЕЛУ автодоріг” на утримання та ремонт доріг , мостів та інших дорожніх об”єктів.

4. Створити житлово-комунальне підприємство № 12 та затвердити його статут.

4.1. Управлінню майном комунальної власності Миколаївської міської ради (Болотній В.В.) передати житлово- комунальному підприємству  № 12 майно, яке необхідне для забезпечення його діяльності.

5. Управлiнню майном комунальної власностi Миколаївської  мiської ради (Болотнiй В.В.) внести відповідні зміни до переліку об”єктів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Миколаєва.

6. Звiльнити комунальне пiдприємство "ЕЛУ автодорiг" та  житлово- комунальне підприємство № 12 вiд сплати  до мiського бюджету держмита за державну реєстрацiю його статуту в реєстраційно-ліцензійній палаті.

7. Контроль за виконанням  даного  рiшення покласти на постiйні депутатські комiсiї мiської ради: з питань місцевого самоврядування та управління комунальною власністю міста, з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та вирішення житлових проблем, з економiчної полiтики, промисловостi, пiдприємництва, транспорту та зв'язку,  з питань планування, бюджету та фiнансiв.

 

Мiський голова                                                           В.Д.Чайка

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: