Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

25 березня 2016                                                                                       №  277

Про      дозвіл      громадянам

      ………………………………….

на укладання  договору дарування

 

 

     Розглянувши документи про дозвіл громадянам …………,…………….              на укладання  договору дарування, відповідно до    ст.ст.  31, 242, 717-719  Цивільного     кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34    Закону    України “Про    місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

    1. Призначити …………………….., завідувача сектору з питань  опіки та піклування служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради, законним представником малолітнього  …………………………. р.н., для укладання договору дарування житла.

     

  2.Дозволити ………………………, подарувати по   1/2    частки    квартири    ………..   по  вул. …………, будинок .. у м. Миколаєві, що є їх приватною власністю,  малолітньому сину ……………………………………………..  р.н   

    3. Дозволити законному представнику ………………… від імені   та   на  ім’я   малолітнього ..……………  р.н.,  прийняти   в дар по ½ частки квартири  …  по  вул. …………, будинок .. у м. Миколаєві, а також підписати відповідні документи.

  4. Попередити законних представників малолітнього  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

      5. Зобов’язати законних представників малолітнього у трьохмісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документа, що підтверджує право власності дитини на придбане житло.

   6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

Міський голова                                                                                         О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: