Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 березня 2016                                                                              № 205

Про внесення змін до рішення виконкому

Миколаївської міської ради від __  __  ___

№ ____  “ Про дозвіл громадянам,

неповнолітнім дітям на укладання договору

купівлі-продажу (обміну) житла, яке

належить громадянам, неповнолітнім дітям на

праві приватної власності, від імені

малолітніх”

 

         Розглянувши документи про внесення змін до рішення виконкому Миколаївської міської ради від __  __  ___ № ____ “ Про дозвіл громадянам, неповнолітнім дітям на укладання договору купівлі-продажу (обміну) житла, яке належить громадянам, неповнолітнім дітям на праві приватної власності, від імені малолітніх”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до рішення виконкому Миколаївської міської ради від __  __  ___ № ____ “ Про дозвіл громадянам, неповнолітнім дітям на укладання договору купівлі-продажу (обміну) житла, яке належить громадянам, неповнолітнім дітям на праві приватної власності, від імені малолітніх”:

- у пунктах 9, 10 рішення слова та цифри “1/2 частки квартири ___ по вул. ______  ______, будинок ______ у м. Вознесенську Миколаївської області” замінити словами та цифрами “1/4 частки квартири _____ по вул. _______, будинок ______ в м. Миколаєві”.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Ленінського району Миколаївської міської ради Пушкаревську В.М.

 

Міський голова                                                                          О.Ф. Сєнкевич

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: